in ,

MAFFIA BALOLDAL – Czeglédy cipősdobozokban vitte a pénzt Gyurcsánynak

A nokiás dobozok ideje rég lejárt, a kormánypárt szerint új divatot teremtett az ellenzék

A Fidesz felszólította Gyurcsány Ferencet, hogy tisztázza, „hány cipős dobozt kapott tele pénzzel” a börtönben ülő Czeglédy Csabától.

Halász János, a kormánypárt szóvivője pénteken, Budapesten újságíróknak kifejtette, újabb botrányos részletek láttak napvilágot a Czeglédy-ügyben,

híradásokból kiderült ugyanis, hogy Czeglédy Csaba cipősdobozban szállította a áfacsalásból ellopott pénzt a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének.

Kiemelte, egy védett tanú vallomása szerint a börtönben ülő Czeglédy Csaba Gyurcsány jobb keze volt, mindig neki szóltak, ha készpénz kellett valamilyen illegális dologra.

„Czeglédy cipősdobozokban vitte a pénzt Gyurcsánynak, bejáratos volt a Gyurcsány-házba, így már értjük, hogy Gyurcsány miért védi annyira Czeglédyt és miért járkál Czeglédyhez” – mondta Halász János, majd hozzátette,

„és így már azt is értjük, hogy miről beszélt Gyurcsány Ferenc, amikor azt mondta: jobb ha nem tudjuk, hogy honnan vándorolt hozzájuk a pénz”.

A Fidesz politikusa felszólította Gyurcsány Ferencet, hogy tisztázza magát, továbbá közölje, mennyi pénz vándorolt a DK-hoz és a MSZP-hez ezekben a cipősdobozokban, és kik kaptak még pénzt azokból.
(propeller.hu)

Karácsony családja ott volt a Békemeneten (videó) – Karácsony testvére a Fideszre szavaz

Pataky Attila: Harcolni kell a hazánkért – Pataky Attila teljes mellszélességgel kiáll a kormány politikája mellett