in ,

Lotfi Begi: nagyon utálom a kettős mércét! – Tegnap este 60,000 magyar együtt szurkolt mindenféle rendbontás nélkül!

Még mielött leirnàm a gondolataimat, leszögeznèm…

„Még mielött leirnàm a gondolataimat, leszögeznèm hogy mindenfèle rasszista, erőszakos megnyilvànulást elitélek, viszont nagyon utálom a kettős mércét! Vajon ezek a dràga angol ùjságírók az EB-döntő utàn is azt irtàk a cimlapokon hogy Italy 1(3)- Racist 1(2) ???Emlékszünk ugye hogy az angol szurkolók a sajàt szinesbőrű jàtèkosaikat huhogták amiért azok hàrom tizenegyest is kihagytak!

Olyannyira huhogtak hogy azt a közvetitèsben a tv-n keresztül is hallani lehetett! Vajon az angolok edzője Southgate az EB döntô utàn is rohant felháborodottan az UEFA-hoz, mert az angol szurkolók jegy nélkül törtek be a stadionba és botrànyt csinàltak??

Vajon hàny ezer euros büntetèst ès zàrtkapus meccset kapott az angol szövetsèg, amièrt az angol szurkolòk a stadionon belül nem csak az olaszokat kezdtèk el verni hanem a sajàtjaikat is!

Hát az igazsàg az hogy a fent leirtaknak semmi de semmi következmènye nem lett! Megúszták az egèszet. Tegnap este 60,000 magyar együtt szurkolt mindenfèle rendbontàs nèlkül! Elkèpesztô hangulat volt megint! Sajnos mindig van egy kèt kivètel akik nagyitó alà kerülnek, de ezt a cimlapot akkor is kikèrem magamnak!

Főleg az angolok szàjàból álszent ez a mondat,akiktôl indult az egèsz hooligan-mozgalom, az ő szurkolóikat tiltottàk ki majd minden egyes európai stadionból, és talàn az angoloknak van a legbalhésabb, legaljasabb tábora….”

 

(Lotfi Begi,  Fb)

 

 

Add tovább!

A Szegedi Törvényszék közleményben utasítja vissza Márki-Zay Péter azon állítását, miszerint elítélésével a bíróság „politikai igényt hajtott végre.”

Hoppá! Hatalmas az érdeklődés az önkéntes katonai szolgálat iránt