in , , ,

Levél nyugatról! Rokonaim! Miért szidjátok annyit a kormányotokat?!

Higgyétek el nekem, hogy innen nyugatról nézve, a Magyar Kormány a legjobb kormány a mai Európai Unióban!

Rokonaim! Miért szidjátok annyit a kormányotokat?! Higgyétek el nekem, hogy innen nyugatról nézve, a Magyar Kormány a legjobb kormány a mai Európai Unióban! Nos, még mielőtt elindulnátok a kényszerzubbony után, amit rám akarnátok húzni, íme az indoklás, és a jó kormány definíciója: Nem az a jó kormány, amelyik valakik ilyen-olyan szubjektív ideologikus elvárásainak így, vagy úgy megfelel; hanem az, amelyik a saját meghirdetett programjának tud a legmesszebbmenőkig megfelelni! Ennek legfontosabb előfeltétele, hogy stabil legyen, több cikluson át el tudja nyerni “népfelsége” egyértelmű bizalmát!

Nézzünk körül egy kicsit Európában!

– ANGLIA: Brexit! Végtelen, terméketlen viták a minden demokráciák legszentebb fellegvárában! Nulla közeli GDP növekedés, lezüllő nagyvárosok! Dezintegrálódó “Egyesült Királyság”!

– FRANCIAORSZÁG: Sárga Mellényesek káosz-forradalma; kukaborogatás, gyújtogatás, mint tömegsport! Egy százalék körüli GDP növekedés, migráns krízis! Népszerűtlen elnök!

– NÉMETORSZÁG: Nagykoalíció, melynek jelenlegi össztámogatottsága negyven százalék alatt van, tehát inkább egy picike kis koalíció! Ennek következtében ineffektív kormányzás, gyengülő közbiztonság, egyre durvulóbb közélet! Fél százalékos növekedés, szélsőséges pártok térnyerése!

– SPANYOLORSZÁG: Minden évben megválasztanak egy kormányt alakítani képtelen parlamentet! Eladósodottság növekedése, polgárháborús Katalán helyzet!

– OLASZORSZÁG: Hatalmas államadósság, gyenge GDP! Ineffektív kormányzati struktúra, migránsválság!

– AUSZTRIA: Koalíciós kormányzás, ahol a nagy ideológiai ellentéteket a szőnyeg alá söprik! Ez lenne az úgynevezett “ésszerű kompromisszumok” osztrák hagyománya.

– SVÉDORSZÁG: Migráns válság, durvuló közélet, romló közbiztonság!
Summa Summarum: Minden olyan országban, ahol a “Willkommenskultur” teret nyert, gyengült a politikai stabilitás! Az integráció illúziónak bizonyult; kiszámíthatatlan, nehezen kezelhető folyamatok indultak el! Még a Visegrádi “sorstárs” országok politikai stabilitása sem hasonlítható össze a Fidesz vezette kormány stabilitásával!

A jelenlegi Magyar Kormány minimum 12 éven keresztül tud kétharmaddal kormányozni; és ez már önmagában is egyedülálló, példa nélküli stabilitás! Ennek következtében vált lehetővé, hogy a 2010-ben meghirdetett ambiciózus célokat, vagy már meg tudta valósítani, vagy jó úton halad afelé, hogy azok megvalósuljanak. Mik ezek az eredmények? A statisztikáknak mindenki utána tud nézni, ezért csak néhány tény, adat.

– Gazdaság: A nemzeti össztermék 2010-eshez képest 60%-kal növekedett. Ez évben az 5%-os növekedés, ami EU csúcs!

– Munkanélküliség: 2010-ben 12%, 2019-ben 3,4%

– Eladósodottság: 2010-ben 83%, 2019-ben 68%. Ennek deviza része 60%-ról 20%-ra csökkent!

– Költségvetésünk: Már nyolc éve a 3%-os hiányhatár alatt! Soha még nem volt ilyen Magyarországon!!!

– A reál jövedelmek széles sávban emelkednek, a fogyasztás már hét éve növekszik!

– A mélyszegénységben élők száma csökkent, a középosztály megerősödött!

– A családtámogatási rendszer egyedülálló, példaértékű!

Ezek tények, adatok, melyeket az EU Statisztikai Hivatala is így tart nyilván. Senki nem beszél róla, de óriási eredmény az, hogy sikerült feloldani a kisantanti reflexeket. Még soha nem voltak ilyen jók a magyar szerb kapcsolatok, és a szlovákokkal való viszony is sokat javult. A csehekkel való viszonyt a kölcsönös szimpátia jellemzi, a lengyelekről nem is beszélve! Ez nagyon nagy dolog, kár, hogy nem kap nagyobb figyelmet!

Tehát nincs más dolgotok, kedves magyarok, rokonok, minthogy örüljetek, hogy ilyen kormányotok van, mert annak, hogy ennél jobbat kapjatok, a realitása nulla! Miért? És itt most rá kell térnem a magyar ellenzék helyzetére. Nem hálás a feladat.

 

Ki kell mondani, hogy amennyire a Fidesz Kormány a legjobb Európában, olyannyira a legrosszabb az ellenzéke! Ez a helyzet aggasztó.

Az egyik fő baj az, hogy ez az ellenzék frontálisan tagad minden tényt. Szerintük “nincs növekedés, nincs jövedelem gyarapodás, nem csökken a munkanélküliség, minden rosszabb, sőt, a rosszabbnál is rosszabb”. Ezzel a hisztérikus, infantilis valóságtagadással – lásd parlamenti performanszok – több baj is van, azon túl, hogy elég nevetségesek.

 

– 1. Nem csak kifelé, befelé is destruktív. Beszűkíti a látókört, politikai csőlátáshoz vezet.

– 2. Intellektuálisan lehúz, szellemileg retardál. (Nem létezik, hogy a privát életükben is olyan hülyék legyenek, mint a kamerák közelében.)

– 3. Ez csak frusztrációhoz vezethet, aminek következtében agresszívvá válnak. Azzal kelnek és azzal térnek nyugovóra, hogy “mindenre lövünk, foglyot nem ejtünk”! (Gyurcsány, Vadai, Szabó Tímea, Tordai, Jakab, Hadházy és még sokan mások.)

– 4. Alapállásuk – érvelés helyett – a vádaskodás. Mindezt teljesen humortalanul. Lengetik a husángot: “Korrupció! Korrupció!”

Kell róla beszélni, mert ez a vád, legyen akármilyen bizarr is, hat. Védekezni nem könnyű ellene, mert aki védekezik, az már gyanús. Emlékezzünk a római jog első alapelvére; “bizonyítás nélkül nincs ítélet”! Ma is kellene, hogy működjön, de nem működik. A baloldalon valószínűleg genetikailag kódolt beidegződés, hogy előbb megvan az ítélet, majd csak utána kotorásznak bizonyítékok után. Elég egy újságcikk, egy fuvallatnyi gyanú, és máris megvan a “megdönthetetlen bizonyíték”.

Szerintük, “korrupció az, amiből engem kihagytak”. Apropó! Feszülten várom a nagy leleplezéseket a fővárosból, meg az ellenzék által megnyert kerületekből. Pikóék meg a többi összefogók állítólag minden aktát zároltak! Eddig még a Ceglédy féle inkvizíciós jogászoknak sem sikerült a “borzalmas fideszes bűnökre” rábukkanniuk. Van egy gyanúm. Lehet, hogy csak olvassák az aktákat, de nem is értik azt, ami bennük van?! A közigazgatás is egy szakma, amit nem éppen a forradalom-képző szemináriumokon szoktak oktatni! A magyar ellenzék további gyenge pontja a gyenge káderállománya!

Ennek legfőbb oka és díszpéldánya, maga Gyurcsány Ferenc. Először is le kell szögeznünk; Gyurcsány Ferencnek nincs diplomája; ez egy nagyon fontos tény! Precízebben: Még szakdolgozata sincs! “Elveszett!” Jelentem, ha egy diploma elvész, ha nyomát sem találni, azt vagy soha meg sem írták, vagy plagizálták, és ezért inkább eltüntették.

Ultima Ratio: Gyurcsány Ferencnek nincs joga “okosakat” mondani; ameddig a szakdolgozatát meg nem találja, addig egy utolsó hazudozó senki, aki nem érdemli meg, hogy egyetlen szava is bárhol meghallgattassék! Az a tény, hogy ez az ember össze tudta szélhámoskodni magának a miniszterelnöki széket, nem csak a baloldal, de az egész magyar demokrácia örökös szégyene marad! Az általa “igazságbeszédnek” titulált öszödi performansza a demokrácia totális perverziója, egy mefisztói sötét világ megtestesülése!!! Az a tény, hogy ez az ember még mindig itt van a közéletünkben, már önmagában egy súlyos tehertétel, mely megnehezíti egy a demokráciában normális kormány-ellenzék viszony kialakulását.

Ebben a sötét közegben képtelenség, hogy hazáért, népért felelős politikai közösségük tudjon létrejönni! Csak a bosszú, az Orbán-fóbia, a “mindent, vagy semmit!” a “vagy mi, vagy pusztuljon el minden!” terjed a baloldalon, mint egy fojtó szellemi gázfelhő. Ezért hát feleim, kedves rokonok, magyarok, ÁLLJON MEG A MENET! Emlékezzetek milyen időket éltünk 2002-2010 között! Aki a múltját elfelejti, az a jövőjét könnyen elveszítheti! Minden kormányt lehet kritizálni, még a legjobbat is. Sőt, kell is kritizálni! De ismétlem, annak az esélye, hogy a jelenleginél egy más konstellációban jobbat kapjatok nulla! Főleg nem a Kisnyilasok, a Krypto-Kommunisták, és a Liberál-Fasiszták szörnyszülött katyvaszától!!!

(Fasang János – Düsseldorf 2019 karácsonyán)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Orbán Viktor parlamenti összefoglalója után megláttuk Jakab Péter pofáját és kikapcsoltuk a tévét

Teljesen beégette Gyurcsányt – Ez volt eddig Kocsis Máté legjobb beszéde – Videó