in , ,

Lemondatná a sikkasztással gyanúsított szocialista alpolgármestert a váci Fidesz

Sikkasztással gyanúsítják Kiss Zsoltot, Vác szocialista alpolgármesterét.

 

Mindenszo.hu kommentár: nem értjük miért nincs rá törvény, hogy ha valakit gyanúsítanak valamivel, akkor azonnal le kell mondania?????


A helyi Fidesz álláspontja szerint tisztáznia kell magát, vagy lemondania mandátumáról Kiss Zsolt váci szocialista alpolgármesternek, miután pénzügyi botrányba keveredett. A Magyar Hírlap beszámolója szerint Kiss az MSZP Pest megyei szervezetének irodavezetőjeként alapszervezeti elnökök nevére fiktív módon ellátmány kifizetésére számlákat állított ki, és azokat hamis aláírásokkal látta el. Úgy tudja a lap, ezzel a módszerrel feketepénzeket próbáltak tisztára mosni a pártban.

A váci Fidesz-szervezet nyílt levelet tett közzé, amelyben felszólítják a botrányba keveredett alpolgármestert, hogy tisztázza magát, vagy mondjon le mandátumáról. Mint írják, Matkovich Ilona polgármester szabadsága, akadályoztatása esetén Kiss Zsoltnak aláírási joga van.

Tehát, egy olyan politikus dönt Vácon a közpénzekről, akinél alapos a gyanú, hogy ezt más esetben törvénytelenül tette”

– írják a levélben, hozzátéve: Kiss Zsolt váci alpolgármester és a városháza semmilyen tájékoztatást nem ad a váciaknak, noha a 2019-es önkormányzati választási kampányban közéleti tisztaságot, és pénzügyi átláthatóságot ígértek.

„A váci FIDESZ-KDNP frakció felszólítja Kiss Zsolt alpolgármestert és a városházát nyilatkozzanak az országos és a helyi médiumokban megjelent hírek valóságtartalmáról, valamint felszólítjuk Kiss Zsoltot, hogy tisztázza magát, amennyiben ezt nem teszi meg, mondjon le mandátumáról!” – zárta levelét a váci Fidesz.

 

(mandiner.hu)

 

Add tovább!

Ügynökök egymást közt – Elkelt a botmixeres csaj

Agyhalál: Ujhelyi Pityu egy kamufotót posztolt a magyar egészségügy kapcsán