in ,

Legyen végre nyugalom!

Kell minden napra háború? Nem!

 

Kell minden napra háború? Nem! Nyugalom helyett mit csinál a „demokratikus ellenzék”? Gyűlöletet kelt, hergel minden és mindenki ellen, eurós brüsszeli hátszéllel, hazugságaiból, tüntikézéseiből, eszeveszett pénzvágyából. Olvassák el ezt a cikket, megtisztelnek, de ezeket a léhűtőket ne vegyék már semmibe sem! Szépen süt a Nap, érezzék jól magukat!

 

Elárulok a Kedves Olvasóknak egy titkot. Bizony van az úgy, hogy nem hajnali négykor kelek fel, és akkor írom meg az aznapi Kávé mellét. Kérem, bocsássák meg ezt nekem. Komolyan, igyekszem percre kész lenni – Önök azzal, hogy reggel veszik a fáradságot és rám néznek, ezt nem csak megérdemlik, hanem követelhetik is.

Többnyire este előkészítem, hajnalban szánok rá időt, hogy ellenőrizzem, nem változott-e azóta a világ. Nagyon kérem, ezt ne tekintsék semmilyen érdemnek. Ismerek és becsülök embereket, a többséget, akiknek ez természetes, mert a munka hajnalhasadtával kezdődik, és nem is naplementével végződik.

Szándékosan nem akartam politikai cikket írni mára. Tényleg – és tényleg -, minek? Vége a választásnak, eldőlt! Találjunk jobb elfoglaltságot! A strandok is nyitva!

Pedig politikából élek. Aki gyűlöl, megkapja az árát, aki kedvel, annak megköszönöm. De néha elég, nagyon elég! Akinek az a megbízatása, hogy percenként engem gyalázzon a neten – mondhatni – megtisztel. Őszintén remélem, igen jól megfizetik ezért. Szerintem időpazarlás, de bankszámlájuk rajta…

Nem szoktam törölni egyetlen hozzászólást sem, nem veszem el más megélhetését – de kérek mindenkit, engem gyalázzanak, és ne az olvasóimat!

Azoknak, akik igaz szavakat írnak – soha nem fogom tudni meghálálni.

De hát politika… Mert „azok ott” nem tudnak nyugodni.

És ez most innentől nagyon nem rólam szól – biztos vagyok benne, helyén értik, eddig sem erről volt szó.

Brüsszel hadüzenetet küldött nekünk. Elveszik a pénzt a gazdától, a vidéktől, az iskolától, a fejlesztéstől – mert az az összeg migránsra kell!

Orbán jól mondja, hogy coki!

Milyen „meglepő”: a hiperérzékeny, végtelenül toleráns társaság erre elkezd hergelni. Jöjjön a „szerencsétlen” túlfizetett álcivil, a Gyurcsány whiskyjét visszautasító Kunhalmi – vagy azon italban csak politikai fundamentumait nem lelte? Esetleg az LMP Bernikéje, a hódmezővásárhelyi mázli-polgármester, akinek a nevét sem lehet megjegyezni, elveire meg még ennyi időt is kár lenne szánni?

Háborús állapotot akarnak fenntartani Magyarországon. Mert, ha ez van, talán „leesik valami”. Brüsszel is ideszól, hogy magyar paraszt ne kapjon pénzt, mert az kell az afrikainak…

Mit jelent ez? Lesz külföldi „véleményalkotó cikk”, amiért Orbánra rá lehet sütni az illiberális billogot. Lesznek ügyek, amelyekről kiderül, hogy tulajdonképpen ők loptak, mikor saját maguk tolvajt kiáltottak.

Ez az unottan-unott Soros-technológia.

Ismerjük, rengetegszer megbeszéltük. A lényeg: ők zavart akarnak kelteni.

Nem forradalmat csinálnak, nekik nincsenek elveik és értékeik.

Ők bankszámlában gondolkodnak. Legyen ez az ő problémájuk.

Egyszóval, egy tanulsága van ennek az egész libbal eszementségnek, rászántam hajnalban egy kis időt. Felesleges percek voltak.

Javaslom, a mai napot szánják arra, hogy jól érzik magukat. Mosolyogjanak, kajánkodjanak, legyintsenek az egészre.

Igyanak egy kávét, aztán irány az élet!

 

(forrás:matete.pestisracok.hu)

2018-ban konzervatív, jobboldali újságírók családját fenyegetik halálosan Magyarországon – Ezt ajánlanánk a LIBE bizottság szíves figyelmébe

Morvai: az európai polgárok többsége a magyarokkal ért egyet