in ,

Legyen jövőre egy kicsit mindenki a baloldalon Dopeman! Mutatjuk miért

Van rá okunk, hogy ezt írjuk

Van rá pár okunk, hogy ezt a címet adtuk cikkünknek. Előre szólunk, hogy nem vagyunk „hívei” Dopemannak.  Kicsit sem.

Dopemanről lesz szó, de valójában mégsem.

Honnan indult Dopeman, és hova jutott? Ez a lényeg. Ezek a fő kérdések. Ez a fő kérdés 2022-ben is egy baloldali szavazó számára. Képesek vagyunk-e arra sokan, amire Dopeman?

Mert hova is jutott ő? Mindenféle utasítás, fenyegetés, pénz, egyéb nélkül saját maga rájött dolgokra a közélettel kapcsolatban. Továbbra is kritikus ember, de belátja, hogy ha valaki valamit jól csinál.

Dopeman valaki, aki eljutott a hungarocell Orbán-szobor fejének a rugdosásától egészen odáig, hogy Orbán Viktor tisztelője legyen. Nem rajongója, de azért tiszteli politikai érdemeit. Nem az a lényeg, hogy mindenki tisztelje Orbán Viktort, nem az a lényeg, hogy mindenki csak egy oldalra szavazzon, nem az számít, hogy valaki fideszes-e vagy, sem, ez nem erről szól! Hanem arról, hogy valaki képes belátni a hibáját, és nézetei ellenére sem fog olyan oldalra szavazni, akik tényleg újra elk*rnának mindent Magyarországon. Ez a lényeg! És ezért lenne jó, ha odaát egy kicsit mindenki Dopeman lenne, mert nem mindenki képes ám ilyen belátásra, emberi fejlődésre. Sőt!

Ezt kívánom a baloldali szavazóknak 2022-ben.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Akartok röhögni? Bemutatta az ellenzék a gazdasági programját – Érdekel valakit????

Donáth Kacsa hazudik: nem lesz „telebetonozva” a Balaton