in ,

Lebukott Gyurcsány a parlamentben: „Apám négyszer-ötször volt életében börtönben. Nem volt egy nagy gazember, csak kicsi, de azt rendesen csinálta” – Videó

Majd fenyegetőzött egyet

„Apám négyszer-ötször volt életében börtönben. Nem volt egy nagy gazember, csak kicsi, de azt rendesen csinálta” – fogalmazott a DK elnöke a parlamentben, majd megfenyegette a kormánypárti képviselőket, mondván, a választás után „nem lesz kegyelem, el fogják önöket vinni!”

A tavaszi ünnepkör legfontosabb üzenete az élet – kezdte napirend előtti felszólalását Gyurcsány Ferenc szerdán a Parlamentben. A DK elnöke szerint az a kérdés, hogy „miközben a világ legbotrányosabb halálozási adatait szolgáltatja Magyarország, sikerült-e az életnek győznie a halál felett a kormány segítségével?”

„Az én apám nagyjából négyszer-ötször volt életében börtönben,

nem volt egy nagy gazember, csak kicsi, de azt rendesen csinálta” – idézte fel sajátosan gyerekkori élményét a DK vezére.

Gyurcsány szerint Magyarország kormánya felelős az elmúlt hetekben elhunytak haláláért. „Foglalkozási körben elkövetett gondatlanságnak nevezik ezt” – tette hozzá. Majd ismét gyerekkori élményeiről mesélve elmondta, hogy édesanyjával apját látogatták meg a váci börtönben, aki szerint nem kétséges, hogy volt bűne, de úgy véli, a kormány bűne súlyosabb.

Gyurcsány beismerte, hogy Magyarország jól áll az oltások területén, és amikor őt beoltották, „minden flottul ment”, de szerinte nem ez a kérdés, és ez nem a kormány érdeme, mert amikor a kormány megpróbál valamit csinálni , akkor semmi sem működik, ha viszont nem tesz semmit, működnek a dolgok. Mert maguk alkalmatlanok a kormányzásra  – tette hozzá.

A DK elnöke szerint az a kérdés, hogy a kormány merte-e vállalni a magyarok védelmét korlátozásokkal, vagy féltek ennek politikai kockázataitól, és százak hunytak el.

Önök ölték meg őket!

– jelentette ki.

Ma Magyarországon sokkal kevesebbért, mint amit önök csinálnak, elvisznek embereket. Magukat is el fogják vinni, egy év múlva, amikor győzünk! Maguknak nem lesz kegyelem! – fenyegette meg zárásként a kormánypárti képviselőket Gyurcsány Ferenc.

 

ÍME A VIDEÓ:

Börtönben lesz a helye azoknak, akik százak haláláért felelősek!

Magukat is el fogják vinni. Mert százak haláláért felelősek. El lesznek számoltatva kormányváltás után! – kövesd élőben a napirend előtti felszólalásomat a Parlamentben!
🇭🇺🇪🇺

Közzétette: Gyurcsány Ferenc – 2021. április 7., szerda

 

 

 

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ha Dárdaiban van egy kis betyárbecsület, azonnal feláll a Hertha kispadjáról

Bayer Zsolt: most mindenkinek, focistáknak, MLSZ-nek, szurkolóknak egy emberként kell kiállniuk Petry Zsolt mellett