in ,

LEBUKÁS – Transzvesztitabárba járt Vona Gábor

Rózsa-Flores Eduardo radikális körének tagjaival kezdhetett el homoszexuális közösségekbe járni Vona Gábor.

Rózsa-Flores Eduardo radikális körének tagjaival kezdhetett el homoszexuális közösségekbe járni Vona Gábor. Az Origo.hu szerint a 2000-es évek elején ismerte meg a transzszexuális előadóművészt, Amanda Elstakot is, akivel aztán Terry Black mulatójában és lakásán is többször találkoztak.

 

Bizonyíthatóan voltak homoszexuális kapcsolatai Vona Gábornak, a Jobbik miniszterelnök-jelöltjének – állítja az Origo.hu. A portál újabb tényfeltáró cikkében hosszasan foglalkozik a pártelnök azon időszakával, amikor Vona még határozott homofób kijelentéseket tett. Ismert, a Terry Black néven elhíresült transzvesztita nőimitátor, Rácz Károly már évekkel ezelőtt kijelentette a nyilvánosság előtt, hogy Vona több alkalommal is megfordult a Lokál nevű szórakozóhelyen, ahol találkozott a transzvesztita körökben Amanda Elstakként számontartott férfival is. Vona akkor tagadta a vádakat, és beperelte Rácz Károlyt.

Az Origo.hu összeállítása most több, összesen 11 pontban foglalja össze és próbálja bizonyítani a Jobbik elnökének kétes múltját. Mint írják, a Kapu nevű újság szerkesztőségében Brády Zoltán főszerkesztő rendszeresen szervezett jobboldali ifjúsági találkozókat, ahol az újságnál dolgozó Rózsa-Flores ­Eduardo sokszor tartott előadásokat azoknak a MIÉP-ből kizárt fia­taloknak, akik közül később többen a Jobbik vezetőivé váltak.

A találkozók célja az volt, hogy fiatal értelmiségi ­férfiak megvitassák a világ ­dolgait. Újságírók, színészek és ifjú politikusok is részt vettek a találkozókon. A beszélgetések után jött a szórakozás. Ehhez kapcsolódik Amanda Elstak azon nyilatkozata, miszerint Terry Black homoszexuálisok által látogatott, Lokál nevű szórakozóhelyén találkozott először Vonával.

Az elnök Rózsa-Floresszel fordult meg a Lokálban

Az elnök Rózsa-Floresszel fordult meg a Lokálban
Fotós: MTI/Földi Imre

Ezzel egybecseng Rácz egyik, egy 2018. márciusi bírósági iratban foglalt nyilatkozata, amely szerint Rózsa-Flores Eduardo társaságában Vona többször megfordult a szórakozóhelyen. A portál szerint Amanda és Vona első találkozásuk után heti, kétheti sűrűséggel találkoztak. A Lokálból többen átmentek Terry Black lakásába. Vona Rózsa-Floresszel jelent meg rendszeresen Terrynél zárás után, s annak lakásában Vona többször találkozott ­Elstakkal, akivel külön szobában kettesben maradt.

A cikk hivatkozik a Wiki­Leaks-iratokra is, amelyek szerint az amerikai nagykövetség arról értesült, hogy Rózsa-Flores szeretője volt Tóásó Előd, akivel Bolíviá­ba utazott. Az Origó szerint önmagában a Rózsa-Flores­szel való ismeretség is igazolja a melegkapcsolatot, ami Rácz szerint több volt, mint munkakapcsolat. A már­cius 21-i tárgyaláson Vona ügyvédje azt mondta, hogy ügyfele nem találkozott Rózsa-Floresszel, noha a Jobbik elnöke 2008-ban vele és Bíber Józseffel lakossági fórumot tartott Bátonyterenyén, amit egy ott készült fénykép is bizonyít.
(magyaridok.hu, origo.hu)

LMP-s Agyhalál – Elhunytak aláírásával adták le az LMP-s Ikotity István ajánlásait

Kormánybuktatás után így vennék át a hatalmat Sorosék