in

Lázár durván leoltotta a Jobbikos képviselőt

Lázár János helyretette Szilágyit

Lázár János helyretette Szilágyit

 

Szilágyi György jobbikos képviselő arról beszélt az azonnali kérdések között, hogy Orbán Viktor veje, Tiborcz István pár év alatt Magyarország egyik leggazdagabb embere lett. „Nagyon úgy néz ki, hogy Orbán Viktor saját családjának a meggazdagodására használja fel a miniszterelnöki pozíciót” – jelentette ki.

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter válaszában kijelentette: a közelgő választási kampány sem hatalmaz fel egyetlen képviselőt sem arra, hogy képviselőtársaik nem közszereplő családtagjait, politika színpadára ráncigálják. Ezért a leghatározottabban visszautasította ezt a stílust és a hangnemet minden kormánypárti és ellenzéki képviselőtársa nevében.

Mi fáj önnek, képviselő úr, az, hogy ön sikertelen, hogy önök sikertelenek?

– kérdezte Lázár János, aki szerint ez semmi más csak „szimpla irigység”. Hangsúlyozta: Tiborz István családja, szülei, testvérei és ő maga is, a házasság előtt köztiszteletben álló, sikeres emberek voltak anyagi tekintetben is, nem szorultak sem Orbán Viktor, sem más támogatására.

Szilágyi György ugyanakkor megismételte: azért citálják ide Tiborcz Istvánt, mert például Kecskeméten úgy nyert pályázatot, hogy rá szabták a feltételeket. Az önök segítségével jutnak vagyonokhoz ezek az emberek – mondta.

Lázár János viszonválaszában hazugságnak nevezte a képviselő állításait, és ismét azt kérte tőle, hogy mások személyiségi jogait tartsa tiszteletben.

(demokrata.hu)

A gazdák az elmúlt évek sikereire szavaztak – Mind a 19 megyében nyert a Magosz és szövetségeseinek listája az agrárkamarai választásokon

Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke üzent a bukott miniszterelnöknek (Gyurcsánynak)