in ,

Lázadás a Jobbikban! A Jobbik úgy hasad, mint az atommag! Újabb kilépők! Áll a bál! Óriási a műsor!

Bundás Andi és Sneider Tonyó akcióban!

Varga-Damm Andrea lemondásra szólította fel Jakabékat

 

Én egy ilyen közösséggel, amely megalázta az elmúlt 10 napban Sneider Tamást, Balczó Zoltánt, meggyalázta a párt egész tagságát, a párt parlamenti frakcióját, nem kívánok tovább együttműködni – írta közösségi oldalán Varga-Damm Andrea, a Jobbik politikusa.

 

 

Nem ők adnak nekem még egy esélyt, hanem most én szólítom fel a Jobbik pártelnökségét, hogy 24 órán belül mondjanak le elnökségi tagságukról, és írják ki a pártban a tisztújítást. Jobbik-tagként felelős vagyok azért, hogy ennek a pártnak az ereje, a nemzetben gyökerező hite megmaradjon, amelynek alapvető feltétele a jelenlegi elnökség működésének befejezése

– zárta Facebook-bejegyzését Bundás Andi

 

Sneider Tamás lemond a parlamenti alelnökségről, kilép a Jobbik-frakcióból

 

Lemond parlamenti alelnöki tisztségéről és kilép a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportjából Sneider Tamás. A politikus ezt szerda délután jelentette be közösségi médiaoldalán.

Az ellenem, majd Varga-Damm Andrea képviselőtársam ellen indított leszámolási és kizárási procedúra már csak a jéghegy csúcsa. A mai napon egy órát szántak a statáriális kivégzésünkre. A véleményterror és a megfélemlítés a párton belüli eszköztár része lett. A magam részéről az önkény minden megnyilvánulását elfogadhatatlannak tartom. Ebben nem ismerek kompromisszumot

– fogalmaz Tonyó.

 

Ez a műsor egyszerűen fantasztikus! Mondtuk, hogy nagyon jó szórakozás lesz! Most beülünk egy fotelbe, és felvesszük a 3D szemüveget.

FRISS: EKÖZBEN FARKAS GERGELY IS KILÉPETT A JOBBIKBÓL!

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Megint egy remek magyar ötlet! Mesél a rendőr! Óriási siker a gyerekek körében a BRFK videó-sorozata

A kormánynak elege lett! Jön az iskolaőrség! A büntethetőség korhatára meg 12 év lesz bizonyos estekben