in ,

Láng Zsolt a budapesti parkolás ingyenessé tételét kéri Karácsonytól – Videó

Karácsony Gergely főpolgármester egyértelművé tette, hogy a koronavírus-járvány terjedése ellenére sem hajlandó ingyenessé tenni a fővárosban a parkolást.

Budapest II. kerületének korábbi polgármestere a Fidesz hivatalos közösségi oldalára feltöltött videóban tájékoztat arról, hogy Karácsony Gergely főpolgármester egyértelművé tette, hogy a koronavírus-járvány terjedése ellenére sem hajlandó ingyenessé tenni a fővárosban a parkolást.

 

Karácsony Gergely tegye ingyenessé a budapesti parkolást!

Karácsony Gergely egyértelművé tette, hogy nem hajlandó ingyenessé tenni a parkolást Budapesten. Mi azt gondoljuk, hogy ez egy hibás döntés.Arra kérjük Karácsony Gergelyt, hogy gondolja meg magát és tegye ingyenessé a parkolást. Ezt a lépést a bécsi városvezetés már megtette, itt az ideje, hogy a budapesti is megtegye.

Gepostet von Fidesz am Freitag, 20. März 2020

 

Láng Zsolt a Facebook-on leszögezte, hogy a kormánypárt véleménye szerint ez egy hibás döntés.

A fizetős parkolás felfüggesztése valódi segítség lenne a Budapesten élők számára, a közösségi közlekedés tehermentesítése pedig fontos a koronavírus elleni védekezésben – mondja a Fidesz politikusa a felvételen.

Láng Zsolt a kormánypártok nevében arra kéri a főpolgármestert, hogy gondolja meg magát és tegye ingyenessé a parkolást.

Ezt a lépést a bécsi városvezetés már megtette, itt az idő, hogy a budapesti is hasonlóan tegyen – fogalmaz a videóban Láng Zsolt.

(magyarnemzet.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Maszkokat gyártanak a megváltozott munkaképességűek

És akkor a bolgár Dobrev 20 db (!) maszkot vitt a Szent László kórházba