in , ,

Lakatos Márknak megvan a kihaláshoz való joga

Amit Lakatos Márk képvisel, az rövidlátó kulturális és gazdasági öngyilkosság.

„A leginkább médiaszerepléseiből, mintsem szakmai teljesítménye okán közismert stylist, a homosz*xuális életforma nagykövete, Lakatos Márk ismét a közérdeklődés fókuszába igyekszik magát tolni.

A Partizán műsorában egy órás interjút készített vele Gulyás Marci és interjút adott az Indexnek is. Az önmagát »Magyarország első számú melegeként« meghatározó stylist láthatóan egy személyben törekszik képviselni azt az egyébként távolról sem egységes társadalmi réteget, mely a sz*xuális preferenciákon keresztül azonosítja önmagát és a világhoz, valamint többségi társadalomhoz való viszonyát.

A Lakatos Márkkal készült interjúból a gyanútlan olvasónak az a képzete támadhat, hogy az általa elmondottakkal a melegek többsége azonosul, azonban az LMBTQ emberek csoportja sem életmód, sem politikai hovatartozás szempontjából nem tekinthető egységesnek. Szép számmal akadnak olyan – nem ritkán kormánypárti szimpatizáns – melegek, akik szerint a Pride egy kontraproduktív, öncélú deviancia és a párkapcsolati életük minden aspektusát szigorúan magánügynek tekintik. Márpedig a sz*xualitás és vonzalom éppen annyira magánügy, mint az, hogy ki szereti a párizsit és krumplifőzeléket fasírttal.”

 

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nocsak, már Donáth Kacsa is elismeri: átláthatatlan a brüsszeli vakcinabeszerzés Donáth Anna szerint is

Tibi atya totál szétkapta Fegyőr hazugságvizsgálós hakniját