in

Lady Gaga: „Megbántam, hogy sötét illuminátus erőknek adtam el a lelkem”

Uhh, ez kemény! Méghogy nincsenek titkos társaságok!

Lady Gaga állítja, hogy „sötét illuminátus erők” betegítették meg. A híres popsztár, Lady Gaga először beszélt nyíltan arról, hogy maga is az Illuminátusok tagja, egyúttal kijelentette: megbánta, hogy csatlakozott a titkos társasághoz. Az énekesnő, aki a komoly fájdalmakkal járó fibromyalgia szindrómában (FMS) szenved, meggyőződése szerint hosszantartó betegségét annak köszönheti, hogy pályafutása kezdetén „eladta a lelkét az Illuminátusoknak”, ezzel „sötét erőknek” teret engedve „testében”. Az énekesnőt meglehetős nyíltság jellemzi a közeljövőben debütáló, a Netflix által készített dokumentumfilmjében (melynek címe Five Foot Two, vélhetően Gaga magasságára utalva ezzel), amelyet a zaklatott életű énekesnő kendőzetlen portréjának szántak.

Ennek ellenére a végeredmény inkább pillanatfelvételek sorozata az énekesnő mindennapjairól, próbákat, lemezfelvételeket, közszerepléseket, késő esti magánbeszélgetéseket, orvosi rendelői látogatásokat és nem egy könnyes jelenetet mutatva meg. A film elkészítésében segédkezők szerint sok jelenet a vágószobában maradt, „felsőbb utasításoknak” eleget téve. Ezek közé tartozik szerintük az is, amelyben Lady Gaga beszámol arról az esetről, amikor egy katolikus pappal tárgyalt esetleges exorcizmusáról, azért, hogy megszabadítsa testét attól a „sötét lelkiségtől” amelyet ő maga engedett testébe „sátánista szertartások” keretében még pályafutása kezdetén. Az énekesnő (ezen kivágott anyagokban) leírja továbbá azt a jelenetet is, amelynek következtében az Illuminátusok sorába került a „lelke átadásával” 2006-ban egyik koncertje után New Yorkban, egy Lower East Side-i klub előtt. Az énekesnő úgy fogalmazott: az élmény „nagyon is valóságos, zsigeri volt, egyáltalán nem metaforikus”.

„Épp lejöttem a színpadról, jó előadás volt, feltöltött a közönség szeretete és tetszésnyilvánítása. Kint álltam, rágyújtottam egy cigire, azon gondolkoztam, hogy szívok még egy kis kokaint. Égtem még többért – többért mindenből. Jól akartam magam érezni. Érezni bármit. Ekkor odalépett hozzám egy furcsa férfi, kortalan, öltönyös. A falnak támaszkodott, dohányzott és így szólt hozzám: ’Szerintem benned megvan, ami a sikerhez kell. Akarod?’ Mire visszakérdeztem: ’Mit?’ Azt hittem, fel akar csípni. De ő csak mosolygott és így szólt: ’Mindent – siker, hírnév, pénz, hatalom. Akarod mind?’

„Felkeltette az érdeklődésemet. Nem tudtam hova tenni az alakot. Csak állt ott és rágyújtott az egyik dalomra az aznap esti műsoromból. Volt az egészben valami nem ebből a világból való. Úgy meredtem rá, mintha az óceánok mélyéről felkotort sötét drágakő lenne. Térdre rogytam és megkérdeztem, kit kellene szolgálnom mindezért.

Mélyen a szemébe néztem és azt mondtam, akarom. És hogy bármit megtennék érte.” A férfival való találka előtt, (akit Lady Gaga „az ő megvilágosult hercegének” nevez), az énekesnő nem volt sikeresnek nevezhető. Kétes hírű bárokban, éjszakai mulatókban lépett fel, de ekkor egy csapásra lehetővé vált számára, hogy megvalósítsa mindazt, amiről mindig is álmodott és végre olyan zenét írhasson amilyet mindig is szeretett volna. Mindezt egy dologért, a lelkéért cserébe. Azon a New York-i éjszakán a Mercury Lounge előtt Lady Gaga megkötötte a maga alkuját a „herceggel” és azonnal híressé is vált.

A lelkéért cserébe a legelismertebb zenészek, producerek és menedzserek álltak sorba, hogy együtt dolgozhassanak a nemrég még ismeretlen bárénekessel. Egy éven belül a földkerekség legsikeresebb zenészei közé sorolták. “Nagyon hamar betartotta, amit ígért nekem. Kezdetben ezért úgy gondoltam, jó kis csapatot alkotunk. De nem sokára szenvedéssel kellett fizetnem mindezért.”

Az énekesnő évek óta küzd a benne egymásnak feszülő, ellentétes erőkkel, amint ez a dokumentumfilmben is nyilvánvaló. Egyik fele mindenáron szerepelni akar, míg a másik szemmel láthatóan „sötét erőkkel” harcol. Lady Gaga évek óta viaskodik az erős fájdalmakkal járó fibromalgya nevű betegséggel, amely szerinte csupán a testi jele az Illuminátusok által irányított zeneiparral folytatott küzdelmének, annak, hogy megszabadulhasson a „sötét herceggel” kötött alkujától. “Különleges erőket, szépséget, tehetséget, gazdagságot kapsz egy időre, de nem tart sokáig” – fogalmazott az énekesnő. „Nem véletlen, hogy sokan, akik a sötét erőkkel kacérkodnak, olyannyira boldogtalanok. Ezek az emberek rövid ideig ragyognak akár a hajnalcsillag de aztán öngyilkosok lesznek vagy szenvedélybetegségük áldozatai.”

Lady Gaga nemrégiben jelentette be, hogy világkörüli turnéjának európai részét újraszervezi (koncerteket mond le), „erős fájdalmaira” hivatkozva, amelyek megakadályozzák abban, hogy fellépjen. Hivatalos Instagram oldalán közölt egy fényképet is, amelyen feszületet és rózsafüzért tartva imádkozik. A képaláírás szerint „mindig is őszinte volt” testi-lelki egészségével kapcsolatban, és „évek óta próbál a problémák végére járni”. „Amint megerősödöm és amikor majd készen állok rá, részletesen is elmesélem majd a történetemet. Az a tervem, hogy mélységeiben foglalkozom ezzel a dologgal, mások figyelmét is felkeltve és a kutatásokat támogatva, hogy segítsek azokon, akik hozzám hasonlóan szenvednek.

Remélem, hogy ezzel érdemben tudok segítséget nyújtani”– írta az énekesnő.

Forrás: https://worldtruth.tv/lady-gaga-i-regret-selling-my-soul-to-illuminati-dark-forces/

Fordította. Sályi Anna

 

(metropolita.hu)

Tartolt a Kincsem c. film – a legjobb külföldi film a kaliforniai filmfesztiválon

A francba, ezt is felújítják? Hatalmas fejlődés előtt a Szent János Kórház