in ,

Kubatov: „A Soros-terv akadálya mi vagyunk”

A Soros-terv akadálya mi vagyunk, semmi mást nem kell tenni, csak amit vállalt Magyarország a schengeni egyezményben: meg kell védeni a határokat – jelentette ki a Fidesz pártigazgatója szerda este Solymáron.

A Soros-terv akadálya mi vagyunk, semmi mást nem kell tenni, csak amit vállalt Magyarország a schengeni egyezményben: meg kell védeni a határokat – jelentette ki a Fidesz pártigazgatója szerda este Solymáron.

Kubatov Gábor a Fidesz Védjük meg Magyarországot! címmel indított országjárás-sorozatának Pest megyei fórumán hangsúlyozta, hogy a jövő évi választásokon nemcsak arról kell dönteniük a választópolgároknak, hogy melyik pártot vagy melyik ideológiát támogatják, hanem arról is, hogy Magyarország befogadjon-e illegális bevándorlókat.

Úgy fogalmazott: a Fidesz bevándorláspolitikája mellett sajnos nem állt ki az ellenzék. Korábban még azt is tagadták, hogy ez probléma lenne; most pedig azt tagadják, hogy létezik Soros Györgynek egy migrációt támogató terve, amely évente egymillió bevándorló befogadását és „horribilis összegű” támogatását szorgalmazza – jegyezte meg a nagyobbik kormánypárt alelnöke.

Kubatov Gábor

Fotó: MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Kubatov Gábor emlékeztetett, hogy Soros György az amerikai Bloomberg hírügynökségnek arról beszélt, fő célja, hogy a menekültek eljussanak Európába. Az üzletember egy másik interjújában pedig megemlítette, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök ezzel szemben meg akarja védeni a nemzeti határokat.

Soros György a nyílt társadalomról szóló könyvében szintén megfogalmazta – folytatta Kubatov Gábor –, hogy Európának évente egymillió bevándorlót kell befogadnia. A milliárdos elképzelései szerint a betelepülőket hozzávetőleg 9 millió forinttal kellene az első két évben támogatni, ennek fedezetét az uniós tagállamokban a többi közt adóemelésekkel és a tagállamoknak nyújtott támogatások csökkentésével lehetne előteremteni – tette hozzá.

Kubatov Gábor a fórumon megemlítette, hogy az Európai Unió határőrizeti szerve, a Frontex adatai szerint Líbia partjainál mintegy egymillió ember vár arra, hogy mielőbb megindulhasson Európába, és egy NATO-tanulmány szerint 2020-ig megközelítőleg 60 millió bevándorló érkezése várható.

A kormány eddigi eredményeiről szólva úgy fogalmazott, hogy azok közös sikerek. Ezek között említette az állampolgárság megadását a határon túli magyaroknak, az új alaptörvény elfogadását, a 2006-os rendőri túlkapások áldozatainak kártalanítását, a rezsicsökkentést, a családok nagyarányú támogatását, valamint a gyerekeknek biztosított ingyen tankönyvet és ingyenes étkezést.

 

(Bertha László, 888.hu)

 

 

Apáti Bence: A jövő elkezdődött

Pintér Attila: El kell engedni Dzsudzsákék kezét, jöjjenek a fiatalok