in , , , ,

Kövér László Bayer Zsolt műsorában kiosztotta Gyurcsányt és Vonát

Volt rá oka

Kövér: Magyarország precedenst teremtett Európában

Kiállt az erős nemzetállamokból álló Európa, a normalitás, és a racionalitás mellett Kövér László, az Országgyűlés elnöke, aki az Echo TV Bayer show című műsorának szilveszteri adásában Vona Gábort és Gyurcsány Ferencet is élesen kritizálta.

Kövér László szerint az utóbbi években Magyarország egy olyan precedenst teremtett Európában, amely megakadályozta annak a tervnek a végrehajtását, ami végső soron arról szólt, hogy miként lehet a 28 tagállamból egy egységes masszát gyúrni és hogyan lehet ezt egy központból irányítani.

Az Országgyűlés elnöke úgy látja, földrészünkön nem veszett el az európai néplélek, sőt szerinte olyan tartalék van benne, ami újra erőssé teheti, de mint arra rámutatott: ezek a tartalékok nagyon a végüket járják.

A házelnök rámutatott arra is, hogy akik ki merik nyitni a szájukat, vagy küzdenek a közösségi és egyéni önazonosságukért, azok most Európa nyugati felében olyan jelenségekkel találják szembe magukat, amilyeneket a ’70-es, ’80-as években a kommunisták kapcsán lehetett megtapasztani Magyarországon, vagyis az embert figyelmeztetik, majd később egzisztenciális hátrányokat kell elszenvednie.

Kövér László úgy véli, az emberek nem érzik úgy, hogy fel kellene lépniük a saját kulturális felszámolásuk ellen, mert az leginkább kényelmetlen.

Ebben az értelemben Európa keleti fele jobb állapotban van, mint Európa nyugati fele”

– tette hozzá.

Fotó: MTI Fotóbank

Kövér László egyetértett azzal a felvetéssel, miszerint most nyerhet értelmet, hogy a magyarok a második világháború után a rosszabb felén éltek Európának, ugyanis nem adatott meg az elhülyülés luxusa.

A házelnök a magyarországi ellenzék kapcsán kifejtette véleményét Vona Gáborról és Gyurcsány Ferencről is.

A Jobbik elnöke – meglátása szerint – a történelemkönyvek egy sötét lábjegyzetébe fog bekerülni, a Demokratikus Koalíció elnökét pedig a magyarországi baloldal vezetőjének nevezte, aki szerinte gonosz, romlott, alkalmatlan.

Kijelentette: vele kapcsolatban nyugodtan párhuzamba lehet hozni Szálasi Ferencet, Rákosi Mátyást is, Károlyi Mihályt azért nem, mert ő egy tutyimutyi és tehetségtelen ember volt, még Gyurcsány Ferenchez képest is tehetségtelen.

Gyurcsány a gonoszságban, a rombolásban, a manipulációban, a mások tönkretételében tehetséges, tönkretette a baloldalt, és most másodszor teszi tönkre azáltal, hogy visszajön és maga alá gyűri azokat a percemberkéket, akik ma az MSZP-ben vannak”

– jelentette ki Kövér László, aki szerint az, hogy az ország politikai elitje, politikai közvéleménye ezt a „gonosztevőt” nem tudta nyolc év után sem kivetni magából, és letakarítani a porondról, az bizonyos betegségét mutatja a közéletnek.

A teljes beszélgetés ITT nézhető meg.

(Magyar Idők; Echo TV)
(Horváth József György, 888.hu)

Soltész Miklós: „Meg kell tartanunk Magyarországot magyarnak”

HOPPÁ! – Aláírásgyűjtés indult azért, hogy az EU a határon túli magyarokat is elismerje végre!