in ,

Kovács Zoltán – Mindent elkövetünk a kiskapuk eltűnéséért

Kovács Zoltán azt mondta, Soros György hálózata azon dolgozik, hogy minél több ember érje el Európát, mert ebben látják a kontinens jövőjét.

A kormány mindent elkövet, hogy fizikai és jogi értelemben egyaránt eltűnjenek az illegális bevándorlók által kihasznált kiskapuk, ezt a célt is szolgálja a „Stop Soros” törvénycsomag – jelentette ki a kormányszóvivő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában csütörtökön.

Kovács Zoltán azt mondta, Soros György hálózata azon dolgozik, hogy minél több ember érje el Európát, mert ebben látják a kontinens jövőjét.

„NEM LANKAD A SOROS GYÖRGY-FÉLE SZERVEZETEK TEVÉKENYSÉGE.”

Ez egy politikai program, amelyben a migránsokat segítő, emberi joginak „álcázott” szervezetek vesznek részt – fogalmazott. Felidézte, hogy egy korábbi törvény értelmében a bevándorlást szervező szervezeteknek be kell jelenteniük a külföldről származó támogatásaikat.

Mivel Soros György szervezetei megtagadták, hogy regisztráljanak, ezért további, tevékenységazonosításra alkalmas eszközöket szükséges bevezetni – hangoztatta a kormányszóvivő, megjegyezve: a rendszer önbevalláson alapul majd, de meglesz a mód az ellenőrzésre bírósági és ügyészségi keretek között.

A „Stop Soros” törvénycsomag második elemét, a fizetendő illetéket azért vezetnék be, mert Magyarország az elmúlt mintegy két és fél évben több mint egymilliárd eurót fordított különleges költségként a határvédelmi feladatok ellátására, és tarthatatlan, hogy a „magukat civil szervezetnek nevező szervezetek” ennek ellenében dolgoznak.

Ha egyesekről kiderül, hogy az illegális bevándorlók Európába áramlását segítik, adott esetben szankciók következnének: távol lehetne tartani őket a határsávtól, vagy ha külföldiek, meg lehetne tiltani a Magyarországra lépésüket – ismertette Kovács Zoltán. A kormányszóvivő úgy fogalmazott, hogy „nem lankad” a Soros György-féle szervezetek tevékenysége.

(MTI – fidesz.hu)

 

(forrás:www.fidesz.hu)

A mai nappal elindul a STOP SOROS törvénycsomag társadalmi egyeztetése

Orbán Viktor fogadta az EU vallásszabadságért felelős különmegbízottját