in , , ,

Kötter Tamás Jamie Lee Curtis magyarságáról: vajon a tapsmester miért nem intett?!

Talán azért, mert nem is értették, hogy miről beszél, talán azért, mert nagyon is értik!

„Vajon a tapsmester miért nem intett?!

Jamie Lee Curtis a nyitottság, sokszínűség , tolerancia woke- ideológia által vezérelt társadalmában elkövette azt a hibát, hogy olyan elemi emberi vágynak engedett utat, amely nem pillanatnyi érdekeken és szerződéseken alapul:

»Magyar mondókát énekelt, majd saját magyar örökségét emlegette az Oscar-díjat nyert színésznő – mire beállt a néma csönd. Beszéde végén ironikusan arra kérte hallgatóságát: ne töröljék el őt.«

Igen, az ember társas lény és ebbéli vágyát a barátságban, a családban és legmagasabb még értelemmel és érzelemmel átélhető szinten a nemzetben élheti meg.

Megélte – de taps ma, a birodalom szórakoztató és tematizáló központjában taps már nem jár érte. Talán azért, mert nem is értették, hogy miről beszél, talán azért, mert nagyon is értik!”

 

– írja Kötter.

 

Mindenszo.hu kommentár: kedves Kötter Tamás! De, értik! Nagyonis értették. A magyarságnak nagyon rossz a marketingje Orbán Viktor „miatt”. Nem Orbán Viktor hibája ez, hanem a Nagy Tesóé, ők nem kívánják Orbán Viktort Magyarország élén látni, ezért ahol tudnak, lejáratnak minket, ezért írtuk, hogy Orbán Viktor „miatt”. Tehát a hírünk rossz, túl sokat sajnos nem is teszünk (ELLENKOMMUNIKÁCIÓ, KORMÁNYZATI SZINTEN), így változást ne is várjunk egyelőre, kedves Tamás! A másik: kedves Tamás, azért Jamie Lee Curtis előtt se essünk hasra, mert magyar gyökerei vannak: tudomásunk szerint nagyon is libsi a nő. Ennyi.

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Finn hülyék! Hülye finnek! A botrány után Sanna Marin azt mondja, nem is ígért vadászgépeket Ukrajnának

Mi ez már megint? Mi folyik itt????? Felmentette a Kúria Hunvald Györgyöt – Eljárási hibák miatt úszhatta meg a börtönt