in ,

Kötter Tamás is üzent VV Zsoltinak: Zsoltika, ésszel, még ha kevés van is‼️

És most a baloldal ezekkel akar politikát csinálni.

„Zsoltika, ésszel még ha kevés van is‼️ Maradjunk annyiban, hogy VV Zsoltinak nem véleménye, hanem üzleti érdekei vannak, amelyek a baloldalhoz, illetve a baloldal logisztikai bázisát ellátó külföldi finanszírozókhoz kötik.

VV Zsoltnak önálló véleménye sincs; amit felböfög abban nincs semmi új. A magyar baloldal mióta Jászi Oszkár óta kidugta a fejét a történelem mocskát sodró csatornából ebben az országban, magukat a történelem bizalmasainak kikiáltva, mindig is lekezelő, lenéző hangon beszéltek és gondolkodtak a magyar emberekről, elsősorban a vidékről. Ezt tették 1919-ben, a Rákosi korszakban, ez hatotta át a Kádár rendszerben az MSZMP belső, titkos pártját alkotó SZDSZ magját, és ez öröklődött tovább a baloldalon. És most itt vagyunk, a baloldal végső leépülésének szakaszában, amikor a Márki-Zay féle kistérségi messiás »gombázza« vagy egy trash reality »sztár« birkáz le olyan tiszteletreméltó munkás embereket, mint például a szüleim. És most a baloldal ezekkel akar politikát csinálni. És csinál is, ha hagyjuk‼️ Ne, hagyjuk‼️”

 

– írja Kötter Tamás.

 
 

 

 

Kérjük a segítségedet!

Példátlan politikai ítélet a magyar bíróságon – Wittinghoff videója miatt a mindenszo.hu-nak több, mint 4 millió forintot kell fizetnie sérelemdíjként! Az ítélet jogerős!

Portálunk szerkesztői bérből és fizetésből élnek, azok pedig nem akkora összegek, hogy több, mint 4 millió forintot ki tudjunk fizetni. Nem tudunk, nincs ennyi pénzünk, sem megtakarításunk, azonban lakásunk van, amit Wittinghoff és a politikai ítélet miatt elárvereznek a fejünk felöl: kvázi a bíróság kitesz minket az utcára.

 

Csak pár napunk van összegyűjteni valami csoda folytán ezt a 4 millió forintot, megadjuk a számlaszámunkat, ahova várjuk az esetleges támogatásokat, hátha mégis maradt még valami remény….

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

Ilyen a baloldal – A miniszterelnök halálával viccelődik a pénteki tüntetést szervező VV Zsolti

A Paláverben is téma volt szerkesztőségünk kálváriája – A közismert Szilágyi Ákossal beszélgettek – Videó