in ,

Kötter Tamás Fegyőrről: vajon mire gondolhatott politikai zsenink az üres lózunggal?

Fekete-Győr szerint nem veszélyhelyzetre van szükség, hanem biztonságra

„Hol van ilyenkor Hajnal Miklós, »a közgazdász«?! Vajon mire gondolhatott a mi kis politikai zsenink, aki kb. 3%-al tök utolsó lett az előválasztáson és valószínűleg egy politikai alku (csendben tudomásul veszi, hogy leváltották) került a parlamentbe?. Talán arra, hogy az azóta már bűnbaknak kikiáltott “kistérségi messiás” Márki-Zay Péter ötletét követve támadjuk meg az oroszokat?! Vagy a Momentum szövetségese, a Párbeszéd színeiben induló Kocsis-Cake Olivio tanácsára mi magunk zárjuk el a gázt?! Jó, de mivel pótoljuk és az mennyibe kerül, milyen hatása lesz a rezsikre, a gazdaságra és az inflációra?

Szavazzuk meg a cipője orráig látó EU bürokrácia által erőltetett olajbargót?! – jó, de mennyi időbe kerül, amíg az ural (orosz) olajra beállított finomítók átállnak a drágább brent típusúra; ez hogyan hat ki a benzin árakra, azok pedig az inflációra és a gazdaságra? Kedves olvasók, ugye önök is látják, hogy a politikai blöff kategóriába sorolható életmódpárt megint megoldások és ezért felelősség nélküli üres lózungokkal dobálózik. Vigyázzanak, mert a baloldali ötletek mindig az Önök zsebét veszik célba!”

 

– írja Kötter Tamás.

(mandiner.hu)

 

Add tovább!

Kezdődik – 10 napja, amikor még sehol nem volt, írtunk róla: Csehországban is megjelent a majomhimlő

Óriási botrány a Városházán – Karácsony Gergely úgy döntött, hogy határozatképtelenség miatt nem tartja meg a mai Fővárosi Közgyűlést