in ,

Koronavírus – Az index.hu álhírt terjeszt!

Álhírgyártás a koronavírussal kapcsolatosan.

Microscopic view of Coronavirus, a pathogen that attacks the respiratory tract. Analysis and test, experimentation. Sars. 3d render

Álhírgyártás a koronavírussal kapcsolatosan.

A baloldal még a halálos és világméretű járvánnyal kapcsolatosan is képes álhíreket gyártani, ami véleményünk szerint kimeríti a Btk. 337.§ Rémhírterjesztés kategóriát.

„337. § Aki közveszély színhelyén nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt vagy való tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel, amely a közveszély színhelyén alkalmas az emberek nagyobb csoportjában zavar vagy nyugtalanság keltésére, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

A Debrecen Airport cáfolta a megjelent álhíreket.

Debreceni repülőtér: az előírásoknak megfelelően zajlott a koronavírus-vizsgálat.

Az érintett utasokkal telefonon is felvették a kapcsolatot.
Közleményben reagált az Airport Debrecen Kft. a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren végzett koronavírus-vizsgálattal kapcsolatban szerdán megjelent cikkre.

Mint írják, 2020. február 25-én 00:15 órakor a menetrend szerinti milánói járat utasait a Debreceni Alapellátási és Egészségfejlesztési Intézet munkatársai vizsgálták meg, amelyhez több különböző típusú hőmérő eszközt használtak.

A közlemény szerint

amikor a jelenlévő orvosok látták, hogy az egyik ott használt műszer dekalibrált, rossz értéket mutat, annak használatát befejezték, és a másik, helyes értékeket mutató eszközt használták tovább.
A gép összes utasát és a személyzetét megvizsgálták, állapotukról adatlapot vettek fel, amelyen rögzítették a hőmérsékletüket is. A mai napon minden érintett utassal telefonon is felvették a kapcsolatot, és meggyőződtek arról, hogy senki sem lázasodott be hétfő óta.

Összegezve tehát a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren az előírásoknak megfelelően zajlott a vizsgálat – áll az Airport Debrecen Kft. tájékoztatásában.

A koronavírussal kapcsolatos valamennyi híradásunkat ide kattintva olvashatják el.

Forrás: Debrecen International Airport Hajdú Online
https://haon.hu/kozelet/helyi-kozelet/debreceni-repuloter-az-eloirasoknak-megfeleloen-zajlott-a-koronavirus-vizsgalat-3874527/
https://index.hu/belfold/2020/02/26/debreceni_repter_lazmeres_hiba_koronavirus/

 

– írja mindezt a Számok – a baloldali álhírek ellenszere Facebook oldal.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg másokkal is!

Döbbenet: mindösszesen 2 millió forintos büntetéssel megúszhatja Demeter Márta

Nem stadion – Több ezer négyzetméteren épül sportközpont és parkolóház Kőbányán