in , ,

Kocsis Máté rendkívüli hitvallása!

Tudomásul veszem, hogy lehet a világot a gyűlölet gondolkodásmentes szemüvegén keresztül látni

Hosszú hagyománya van ennek a baloldalon.

„Tudomásul veszem, hogy lehet a világot a gyűlölet gondolkodásmentes szemüvegén keresztül látni, hinni, érezni, képviselni. Hosszú hagyománya van ennek a baloldalon.
De lehet látni a világot a józanság, a közös eredmények és az emberi méltóság felől is. Ezt sokan jobboldalinak tarthatják. Én azok közé tartozom, akiknek fontos a nemzete, nemzetem kulturális, vallási identitása. Nem vagyok kozmopolita. Biztos, hogy soha nem megyek el innen. Magyar vagyok, tehát európai.Van-e helye a nemzeti identitásnak? Van, mert jobban kötődünk családtagjainkhoz és jobban vigyázunk rájuk.

Ez természetes.Vitám csak azzal van, ha valaki ezt nem érti. Nem érti például az egész baloldal, hogy miért nem akarunk pénzt, lakást, és végképp választójogot adni tízezernyi migráns számára. Azt sem értik, hogy miért védjuk a magyar határt. Azt sem, miért fontosabbak a mai határainkon túl élő magyar testvéreink a sokszor papírok nélkül érkező bevándorlóknál. Erről szól ma valójában az európai és az itthoni vita. Hiába ferdítenek. Ahogy ferdítenek sok másban is a balosok. Aktivistáik nyáron szivárványos profilképpel pride-olnak, télen felhőtlenül mocskos b*ziznak le mindenkit a közösségi oldalakon, aki eszükbe jut. Kokain-kormányról harsognak, miközben csak ők kokainoznak. Ismert megmondó embereik zaklatási botrányai és Gréczy Zsolt perverz ügye után maroknyi csapatuk persze a jobboldalt vádolja a nőellenességgel.

Bíró László tetűcsúszdásozása és Baranyi Krisztina zsidózása nekik belefér, és ahogy Lackner Csabát nem kell felismerni, úgy Niedermüllerék áramlopását is agyon lehet hallgatni náluk. Sértegetik és negligálják a sajtó nekik nem tetsző részét, miközben a sajtószabadságért aggódnak. Az etikai bizottságuk elnöke a parlamentben félti a magyar dohánytermesztőket, miközben cigarettát csempész Ukrajnából, Karácsonyék pedig a baloldali propagandamédia cinkos némasága mellett csinálhatják végig a buszmutyit. Ezek mind hamisságok.

Azt hiszik, hogy mindenki hülye. Hogy elég a vádaskodás mindezek elfedésére. Nem elég. És ez a kisebb bűnük. Nagyobb, hogy tálcán kínálják saját hazájukat néhány külföldi és pénzügyi csoport elégedett csettintéséért, remélve tőlük cserébe egy kis hazai politikai előrelépést. De ennek nagy ára szokott lenni. Ennek felismerésében a történelem ismerete segít. Ezt árulásnak hívják, tehát rossz úton járnak. És 2020 azt mutatja, hogy ma többen gondoljak ezt így, mint egy éve. Azért teszünk, hogy ez a mentalitás, ezek az emberek ne lehessenek meghatározóak a holnap világában, mert a szolgaság és az önfeladás földjére visznek.”

 

(Kocsis Máté, Facebook)

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Hát ez fantasztikus! Botmixeres Cseh Katalin beoltatja magát! Na de ki kérdezte?

Bécs, a legélhetőbb város – Allahu Akbar kiáltással szétverték a várost szilveszterkor – Videó – Háborús állapotok