in ,

Kocsis Máté pár mondatban becsicskította a Böszmét

Kocsis Máté: Gyurcsány a baloldal álhírei alapján osztja az észt – Brüsszelből

Kocsis Máté közösségi oldalán üzent a Demokratikus Koalíció szigorításokkal kapcsolatos hergelésére. A Fidesz frakcióvezetője szerint szembesítette bejegyzésében a baloldalt a tényekkel: hetek óta a nyitásról beszélnek, most viszont ők azok, akik szerint sokkal korábban kellett volna elrendelni a zárlatot.

 

Az megvan, hogy Gyurcsány ül Brüsszelben, olvasgatja a tegnapi álhíreket és hazaüzenget? Akkor tisztázzuk! Gyurcsány csicskásai hetek óta arról beszélnek, hogy nyitni kellene mindent. Az MSZP, a Jobbik és a Momentum külön kampányt is indított erre. A dékások még e hét közepén is arról elmélkedtek a nyilvánosság előtt, hogy szerintük nem lehet felelősen döntést hozni a szigorításokról, ma meg már épp a cselekvés hiányát kérik számon. Nos.

Az elmúlt hetekben a baloldal emberéletekkel játszadozott volna, miközben itt a járvány harmadik hulláma. Több a fertőzött, és egyre többen szorulnak kórházi ápolásra is. Ehhez képest továbbra is a vakcinák ellen hergelnek, sunyi kettős beszéddel elbizonytalanítják a magyarokat, lebeszélik őket az oltásról. Meghazudtolják a szakembereket, és búvópatakszerűen nyomják az alantas oltásellenes kampányukat. Gyurcsány eközben meg a saját maguk által gyártott álhírek alapján még üzenget is, hogy szerinte mit kellene csinálni. Ez egy vicc. Legyen elég ebből, nincs most itt ennek az ideje! A politikai vitákat majd később lerendezzük, ne féljenek, most azonban az emberélet az első!

– írja bejegyzésében Kocsis Máté.

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Civil kör üzent a kormánynak: elég az úriemberkedésből! Videó

Fegyőr: “Ha én miniszterelnök lennék” – Nem leszel, Bandi! Nem leszel!