in , ,

Kocsis Máté beszólt: Gyurcsány Ferenc egy címzetes hazudozó

Gyurcsányék és a liberálisok egyszer már tönkretették és eladósították az országot

Gyurcsány Ferenc egy címzetes hazudozó – jelentette ki Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője a DK elnökének évértékelő beszédére reagálva szombaton az MTI-nek.

Gyurcsányék és a liberálisok egyszer már tönkretették és eladósították az országot, elvették az emberek pénzét – sorolta a kormánypárti politikus, hozzátéve: jól látható, hogy ma is Gyurcsány Ferenc az ellenzék vezére. Értékelése szerint a baloldali politikust most is csak a pénz és a hatalom érdekli, és ennek eléréséhez sem az erőszaktól, sem egy szélsőséges, antiszemita párttal való összefogástól nem riad vissza.

Kocsis Máté a bevándorláspárti politika legnyíltabb hazai képviselőjeként jellemezte a Gyurcsány-pártot.

Fidesz: Az emberek nem kérnek Gyurcsány erőszakos politikájából

A magyar emberek nem kérnek sem a bevándorlásból, sem Gyurcsány Ferenc erőszakos politikájából – közölte a Fidesz a DK elnökének szombati évértékelőjére reagálva. Gyurcsány Ferenc beszédében hazafias kötelességnek nevezte a lázadást, és kijelentette, hogy a jövőt rombolja, aki nem megy szembe Orbán Viktorral.

A Fidesz közleménye szerint a volt kormányfő utcai erőszakra buzdít. Gyurcsány Ferenc egyszer már tönkretette az országot, de újra megtenné, ha volna rá lehetősége – írták. A DK elnöke bevándorlók tömegeit is Magyarországra telepítené Soros György megrendelésére – fűzték hozzá.

MTI

(forrás:www.echotv.hu)

Baj van! – Tarthatatlan a helyzet Ausztriában, elege lett az egyik leghíresebb osztrák sportolónak

Hoppá – Orbán Viktor bejelentései közvetlenül egymillió embert érintenek