in ,

Kocsis Máté: az ellenzék üzenete nagyjából abban foglalható össze, hogy akasztás, lámpavas, fejbelövés, börtön, erőszak

Kétgyermekes apaként azt tudom mondani, a szülők bármikor képesek tűzbe menni a gyermekükért.

 

„Kétgyermekes apaként azt tudom mondani, a szülők bármikor képesek tűzbe menni a gyermekükért. Brüsszel ezúttal rossz és nagy fába vágta a fejszéjét, tapasztalatból mondom, hogy a szülői ösztönökkel politikai alapon szembemenni lehetetlen” – többek között erről beszélt a Magyar Nemzetnek adott interjújában Kocsis Máté. A Fidesz frakcióvezetője hozzátette, „sokadjára is annyit üzenünk az LMBTQ-lobbinak: el a kezekkel a gyerekeinktől!” A Magyar Nemzetnek arról is beszélt, hogy a baloldal taktikája a mocskolódásra, gyűlöletkeltésre és az álhírekre épül.

A Magyar Nemzetnek adott interjút Kocsis Máté, a politikus kitért a szerdán kezdődő frakcióülés témáira is, melyek közül kiemelkedőnek nevezte a gyermekvédelmi törvényt ért brüsszeli támadások kérdését és a kilátásba helyezett brüsszeli fenyegetéseket, valamint az afgán válság okozta migrációs nyomást is. A frakcióvezető elmondta, nem számít nagyobb felfordulásra, mint ami eddig volt, a baloldali politikusok „már mindent és mindenhogy elmondtak, újjal már nem tudnak előállni.”

Mocskolódás, gyűlöletkeltés, álhírek. Ez az ő taktikájuk. Az üzenetük nagyjából abban foglalható össze, hogy akasztás, lámpavas, fejbelövés, börtön, erőszak.

-fogalmazott. Azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz “Stop Gyurcsány, Stop Karácsony!” – petíciója nagyobb érdeklődést vált ki, mint az ellenzéki előválasztás, Kocsis Máté kiemelte,

az előválasztásról néhány tízezer becsapott ember kivételével már hónapok óta mindenki tudja, hogy egy blöff, egy gyurcsányista átverőshow. A lapokat már rég leosztották.

Mint hozzátette,

ezzel szemben Gyurcsány Ferenc esetleges újbóli hatalomra kerülése valóban izgalmas és kockázat, ez nem véletlenül nyugtalanít sokkal több embert.

Kérdésre válaszolva úgy fogalmazott: “a baloldal fenyegetőzése és mocskolódása sokszor már siralmasan vicces.”

 

(pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Bravó! Gyakorlatilag csődbe ment Budapest

Ennyit a baloldali álhírekről: a pápa méltatta a magyar családvédelmet és ökumenikus szellemiséget