in ,

Kocsis Máté a 2006-os eseményekről: az én édesanyámra is gumilövedékkel és füstgázzal támadtatott Gyurcsány

Egy újabb hazugsággal bukott le Gyurcsány Ferenc

Egy újabb hazugsággal bukott le Gyurcsány Ferenc: a volt kormányfő azt állítja, nyolcszázmillió forintnyi közpénzből készült a róla szóló film. Erre az állításra Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője is reagált Facebook-oldalán. Kocsis Máté szerint beteges, ahogy Gyurcsány Ferenc újra és újra hazudik. A Fidesz frakcióvezetője a 2006-os eseményekkel kapcsolatban elmondta, az ő anyjára is füstgázzal és gumilövedékekkel támadtatott Gyurcsány Ferenc.

Gyurcsány Ferencnek amikor mozog a szája vagy hazudik, vagy iszik. Most épp azzal vádaskodik, hogy 800 millió közpénzből készült a róla szóló film. De hát nem közpénzből készült! Megint hazudik. Újra és újra. Beteges. Erről szól az ő története és erről szól a film is. Azért fél tőle, mert tisztában van vele: őt a saját múltja fogja legyőzni – írja Facebook-oldalán a Fidesz frakcióvezetője. A film kapcsán Kocsis Máté egy szerda esti bejegyzésében elmondta, az ő édesanyjára is – sok más emberhez hasonlóan – Gyurcsány gumilövedékkel és füstgázzal támadtatott 2006-ban az Astoriánál.

 

 

Akkor, amikor a jobboldal az 1956-os forradalom 50. évfordulóját ünnepelte. Ő így ünnepelt. Önmagában már ezért el kellett volna takarodnia a közéletből. Ezt nem tudom neki megbocsátani soha, ezért vetem meg végtelenül. Ez minden más bűnénél súlyosabb, és az ügy így lett személyes is

– tette hozzá. A Fidesz frakcióvezetője szerint ez az, amit az őt követő néhány fiatal nem tud, nem emlékezhet rá, mert akkor még csak ovisok lehettek. Nekik ajánlja a most készülő filmet, amely a megtörtént események alapján készül. Nézzék csak meg, kit is szolgálnak. Köszönet Kálomista Gábornak, Helmeczy Dorottyának és a stábnak! – írta Kocsis Máté.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

A Momentum elnöke ismét hazudozik – Fegyőr szerint Orbán el van szigetelve – Mutatjuk mennyire

Gyurcsány 3343 napja, a főpolgármester pedig 19 napja nem találja a szakdolgozatát – Hát nem különös?