in ,

Kinyiffan az LMP – Újabb vezető politikus távozik a pártból

Újabb kulcsfontosságú pozíciót betöltő párttag hátrál ki az LMP-ből

Újabb kulcsfontosságú pozíciót betöltő párttag hátrál ki az LMP-ből. Most a párt kommunikációs igazgatója mondott le posztjáról.

 

Lemondott posztjáról az LMP kommunikációs igazgatója, Halász Ambrus”

– számolt be az esetről az ellenzéki bulvárlap, a 24.hu.

A balliberális lap szerint Halász Ambrus távozásának hátterében magánéleti okok húzódnak, ezzel magyarázta döntését a pártban is, de egy belsős fórumon mással indokolta lemondását. Halász szerint hátrébb kell lépnie, teret kell adnia azoknak a fiataloknak, akik elmondása szerint „maximális profizmussal és elszántsággal tudják szervezni a párt kommunikációját”. Mindez persze jól hangzik, de nem tudni, hogy valójában mi áll a döntés mögött.

Információk szerint Halász nem távolodik el teljesen a párttól, de szerinte ahhoz, hogy:

a szervezet az EP-választáson újabb sikert tudjon elérni, nem magával kellene foglalkoznia, hanem a választókkal.”

Az eddigi történések fényében azonban ez inkább csak vágyálom.

A párt az áprilisi “kormányváltó” víziója óta szétesőben van. A Lehet Más a Politika önmagát bomlasztja. Hadházy Ákos, miután saját pártja minden párttisztségtől eltiltotta, a távozás mellett döntött, majd Szél Bernadettet is az LMP etikai bizottsága tiltotta el minden párttisztségtől. A politikus nem sokkal később önszántából lépett ki a pártból. Az áprilisi választás óta Schiffer András és Sallai Róbert Benedek is távozott a pártból. Utóbbi elég érdekes körülmények között, ugyanis leütötte Hadházy Ákost. A párt vezető politikusai szó szerint menekülnek az LMP-ből.
(Csordás Bettina, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nemes Jeles újabb történelemhamisító filmje – Rögtön díjat is nyert!

Apáti Bence – Kálmán Olga ott folytatja, ahol abbahagyta