in ,

Kígyót melengettünk a keblünkön – Újabb áruló a jobboldalon: Hegedüs elkezdett “Pálinkásjózsefesedni” – Hegedüs Zsuzsa bosszút esküdött

Az RTL-nek nyilatkozott

Hát mégis hol nyilatkozott Hegedüs elvtársnő, mint az RTL-en:

 

Arra a kérdésre, hogy miért jelentette meg nyilvánosan a lemondó levelét, Hegedüs azt mondta:

Azért, mert robbantani akarok. Csinálnom kell valamit, hogy ezt megállítsuk. Mert ez egy olyan métely, amit ha nem állítunk meg azonnal, akkor terjedni fog.

A korábbi tanácsadó azonban itt nem állt meg, elmondta azt is, hogy felmondásával az is a célja, hogy elinduljon egy olyan civil kezdeményezést, „amellyel ennek a történetnek véget lehet vetni”.

 

Emlékezzünk Pálinkás Józsefre: nem kapott pozíciót, rögtön a jobboldal és Orbán Viktor ellen fordult. Ezeket hívják árulóknak. Hegedüs Zsuzsa egy áruló.

És most bosszút forral.

 

Szánalmas.

(Grafika: Szilágyi Ákos)

 

 

Egyébként itt egy érdekes botrány Hegedüsről:

 

A Demokratikus Koalíció feljelentést tesz hűtlen kezelés gyanúja miatt Hegedűs Zsuzsa ellen – Újabb felháborító tételekre bukkantunk Orbán szegényügyi tanácsadójának  botrányos költekezésével kapcsolatban 

 

Sebián-Petrovszki László, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője keddi sajtótájékoztatóján emlékeztetett:  múlt pénteken sajtótájékoztató keretében számolt be arról, hogy Hegedűs Zsuzsa, Orbán Viktor kedvenc szegényügyi tanácsadója hogyan dorbézolt közpénzből, milyen drága italokra, több tízezres olasz vörösborokra és francia luxuspezsgőkre szórta a közpénzt.

 

Ismertette, a botrány kirobbanását követően roppant szánalmas magyarázkodás kezdődött a Miniszterelnöki Kabinetiroda részéről: szerintük az általunk nyilvánosságra hozott tételek “vendéglátási és ajándékozási célokat szolgáltak”.

 

“Bírósági iratok dokumentálják, hogy Hegedűs Zsuzsa korábban a Kúrián azt mondta,azért nem akarja kiadni a számlákat, mert azokból “következtetni lehet a fogyasztási szokásaira.” Tegnap pedig ő maga azt nyilatkozta, hogy ezeket a luxustermékeket polgármestereknek ajándékozta. Nos, az újabb tételeket, amikre Hegedűs számlái között találtunk, nehezebb lesz így kimagyarázni. Orbán főtanácsadója ugyanis nem csupán luxusitalokat vásárolt közpénzből, hanem drága kozmetikumokat, luxus krémeket is.” – hívta fel a figyelmet a DK-s politikus. 

 

Sebián-Petrovszki László közölte, a Demokratikus Koalíció feljelentést tesz hűtlen kezelés gyanúja miatt Orbán szegényügyi tanácsadója ellen.

 

“Újabb felháborító tételekre bukkantunk Hegedűs Zsuzsa számlái között, melyeket korábban nem akart kiadni, ám a Demokratikus Koalíció sikeresen kiperelte ezeket. Mi, európai magyarok korábbi ígéretünkhöz híven nyilvánosságra hozzuk a fideszes aljasságokat, és nem hagyjuk szó nélkül ezeket.” – mondta a képviselő, hozzátéve: abban az országban, ahol a hátrányos helyzetű térségekben a családoknak tisztességes fűtésre, vezetékes vízre, normális étkezésre sincs pénze, a miniszterelnök képmutató tanácsadója luxustermékekre, francia pezsgőre, olasz borokra, és irreálisan drága kozmetikumokra veri el gátlástalanul a közpénzt. 

 

Sebián-Petrovszki László elmondta, ha megnézzük a számlákat, akkor jól látszanak ezek a tételek.

 

“Hegedűs Zsuzsa három alkalommal vásárolt kozmetikumokat, Vásárolt Clinique, Clarins és  Biotherm termékeket 31.500, 21.600 forintért, illetve 21.300 forintért. Azaz összesen 74.400 forintot költött ezekre a krémekre. Hozzátenném, Hegedűs jól láthatóan nem csak a kozmetikumokat és a drága luxusitalokat kedveli, de két ízben szerepel rózsacsokor is a számlák között, ezek darabja 16.500 forint volt, tehát összesen 33 ezer forintot költött.” – sorolta a DK politikusa, hangsúlyozva, Hegedűs Zsuzsa, Orbán Viktor miniszterelnök embereként tehát százezreket mulatott el luxusitalokra, drága kozmetikumokra és gigantikus rózsacsokrokra. 

 

“Különösen felháborító és taszító ez már csak azért is, mert Hegedűs a Minden Gyermek Lakjon Jól Alapítvány vezetőjeként igazán beleláthatna Magyarország sűrűjébe, és ha lenne egy szemernyi lelkiismerete, nem csorgatná ilyen vidáman a torkán a franciapezsgőt. De Hegedűsnek, ahogy Orbánnak vagy a többi fideszesnek a lelkiismeret, a felelősség, az átláthatóság semmit sem jelentenek. Lehet, hogy úgy gondolja, hogy minden gyermek lakjon jól hidratáló krémmel és pezsgővel, mi viszont úgy gondoljuk, hogy Hegedűs Zsuzsa tűnjön el a közéletből, és számoljon el a botrányos költekezésével.” – ismertette Sebián-Petrovszki, arra is kitérve,  ha Hegedűs Zsuzsa eddig azt állította, hogy ajándékba és reprezentációra szánta ezeket a termékeket, akkor azt magyarázza meg, hogy a Biotherm- vagy Clinique krémeket ugyan kinek adta ajándékba, vagy milyen fogadáson tálalta fel.

 

– olvasható a DK honlapján.

 

 

Ugye milyen aranyos? Hegedüs Zsuzsa akkor nem volt jó. Hegedüs Zsuzsa most jó.

A baloldalon mindig az üléspont határozza meg az álláspontot.

 

Függöny

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal!

Deák Dániel Hegedüs Zsuzsáról: nem nagy veszteség

A Tordai-villa titka – Ezért kell lebontani Tordai Bence luxusvilláját – Videó