in ,

Kígyóleves prímszámtésztával, avagy ki a hibás a kétharmadért

Itt a Nagy Baloldali Útmutató, ha kíváncsi vagy, hogy ki a felelős az újabb kétharmadért

Itt a Nagy Baloldali Útmutató, ha kíváncsi vagy, hogy ki a felelős az újabb kétharmadért

A haladó demokraták imádják másokra kenni saját felelősségüket. Egy dolog hiányzik belőlük: a gerinc.

Az Indextől kezdve egészen Gyurcsány Ferencig mindenki a magyar választókra próbálta kenni a felelősséget, a „patinás, mértéktartó és mértékadó” haladó lap odáig merészkedett, hogy elkezdett mucsázni és vidékizni. Ezek az elefántcsonttoronyban élők tényleg nem tudják, hogy mi van vidéken, ezért igazából a vidéki ember sem kíváncsi rájuk, és ez így van jól.

Mi, itt a 888-nál ismét a közszolgálat útjára léptünk, összeállítottunk egy kis fotómontázst, hogy kit érdemes szidni a kétharmadért.
  • 1. Schiffer András: nem eléggé baloldali, gyűlöli a kommunistákat, nem akarta, hogy a pártja összefogjon ezekkel a nemzetvesztőkkel.
  • 2. Együtt: a nevük ellenére ők külön indultak, de milyen párt az, amelyik kevesebb szavazatot kap, mint amennyi Facebook-lájkja van?
  • 3. Kétfarkúak: a magyar politikai paletta baloldalán ők voltak a leglényeglátóbbak. Az elnökük nem azért alakította meg a pártot, hogy Gyurcsány és a negyedrészt náci Jobbik javára aztán visszalépjen. A 444 és a Magyar Narancs többször is megzsarolta a pártot, hogy legyenek szívesek visszalépni.
  • 3. Az LMP: ők sem akartak visszalépni Gyurcsány és a szocik javára, ezért őket is elkezdte hibáztatni a haladó média.
  • 4. A VIDÉKIEK: mert buta parasztok, akik nem hitték el, hogy a gendersemleges mosdók megoldanak minden problémát. Ezért nem fejlesztik az oktatást, mesterségesen tartja a hatalom butaságban a VIDÉKET, hogy megőrizzék a kétharmadot.
  • 5. A Momentum: mert nem léptek vissza a szocik és Gyurcsány javára.
  • 6. A románok, akik igazából ukránok, és akik buszokkal hozták a vidéki lengyeleket Budapestre. (vaslogika)

A szemléltető ábra itt található, tetszőlegesen beillesztető bármelyik lap kommentszekciójába, végső érvként bármikor bevethető.

(Oláh Gellért, 888.hu)

Agyhalál – Gyurcsány és a „terépcsecső” (videó)

Minden társadalmi rétegben a Fidesz a legnépszerűbb