in , ,

Kiderült, hogy Gyurcsányék állnak a határon túli magyarok támadásai mögött

Gyurcsány Ferencék határon túli magyarok ellen folyatott gyűlöletkampánya lelepleződött

 

Gyurcsány Ferenc román politikusoktól elesett módszereit már mindenki ismeri. Úgy akarja növelni megcsappant népszerűségét, hogy előhúzza a mellényzsebében pihenő kártyát. A DK már egy ideje uszít a határon túliak ellen, általában aljas hazugságokkal próbálják meg felrázni a szépkorú dékás szektát.

Fotó: AFP

Hazugsággal hergel az ellenzék a határon túli magyarok ellen

Ne szavazhasson, aki nem élt itt nevű Facebook-csoport 36 ezer követővel rendelkezett. Korábban az ő oldalukon jelent meg egy olyan kép, amelyen egy háromgyerekes család szerepel. Azt állították, hogy a fotón látható családtól egy levelet kaptak, amelyben Pásztorék azt írták, ők egy percet sem éltek Magyarországon, nem is fognak, de elmennek áprilisban szavazni, mert ők ezért pénzt kapnak a Fidesztől. A poszt rohamosan terjedt a Facebookon, egy napon belül több mint 9 ezren osztották meg és több mint 4 ezer lájk volt rajta – annak ellenére, hogy az egész teljes mértékben hazugság.

Akkor Gyurcsányék azt hazudták, hogy semmi közük nincs a magyarok ellen uszító oldalhoz. A 444-nek korábban azt nyilatkozták, hogy: „Semmilyen kapcsolat nincs a Demokratikus Koalíció és a Ne szavazhasson, aki SOHA nem élt itt nevű Facebook-oldal között.”

Kiderült, hogy ez is hazugság.

Mandiner kiderítette, hogy van kapcsolat a DK és a határon túli magyarokat gyalázó, már felfüggesztett Facebook-oldal között. Egy magát DK-tagnak valló felhasználó részt vett az oldal szerkesztésében. Gyurcsány pedig még oklevelet is adott neki „áldozatos munkájáért, kimagasló teljesítményéért”.

Egyértelműen látszik, hogy egy bizonyos B. S. Ica – aki magát a DK tagjának vallja, valamint a DK aktivistája – elismeri, hogy ő is részt vett az uszító Facebook-oldal kezelésében, valamint jelenleg is adminisztrátora a majdnem azonos nevű Facebook-csoportnak.

A csoport DK-s kötődését megállapítani egyébként nem túl nehéz, hiszen a borítóképén is Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke látható.

(Borítókép: Popescu Tariceanu volt román és Gyurcsány Ferenc volt magyar miniszterelnök szívélyes találkozója.)

(forrás: Oláh Gellért, 888.hu)

Soros György befolyása alatt álló, zsarolható emberek akarnak kormányt alakítani

Lovas István – Olasz választások: a fősodratú sajtó világrend elleni forradalomtól retteg | Magyar Idők