in ,

Kiderült: D. Tóth Krisztát sem anya szülte – Ki van akadva az Alaptörvényen

Ha nem tetszik, el lehet menni! Tessék!

Tényleg szépen bővül a libernyák hülyék tábora. Most már a “celebek” körében is terjed a marhaság, azaz eddig is terjedt, csak eleddig be volt fogva a pofájuk.

Itt a lista, akik szerint az apa nem férfi, és az anya nem nő:

  • Ördög Nóra
  • Bereczki Zoltán
  • Kulcsár Edina, volt szépségkirálynő
  • Istenes Bence

és még sokan mások. Gyűlik szépen a hülyék tábora, a listát hamarosan teljessé tesszük, ami természetesen folyamatosan bővülni fog.

Egyébként éppen ezek azok a hülye kretének, akik gondolkodni egyáltalán nem tudnak, és minden ócska libernyák mozgalomhoz csatlakoznak, akkor is, ha teljesen illogikus akcióról van szó.

Ezeknek ha azt mondják, hogy ha van egy csodakút a város közepén, és ha beleugrasz, milliárdos leszel, akkor ők beleugranak. Valójában pedig belezuhannak egy 50 m mély feneketlen kútba, és nyakukat törik. De ezek olyan hülye agymosott szerencsétlenek, hogy bármit meg lehet velük tenni.

Tehát: D. Tóth Kriszta is csatlakozott a hülyék táborához, szerinte sem nő az anya, és nem férfi az apa. BRAVÓ! Te is hülye vagy!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Hivatalos: Bereczki Zoltánt sem anya szülte – Bővült a hülyék tábora

Figyelem! Életellenes támadás alatt az Alaptörvény és a gyermekeink! Ezek a celebek támadják a jogállamiságot! Életvédő mozgalmak, ébresztő!