in ,

Kibújt a szög a zsákból: propagandacsatorna lesz a Partizánból – Csakis a billegő körzetekkel fognak foglalkozni – Ébresztő jobboldal!

Mindenki beszaladt a jobboldalon abba az erdőbe

A Partizán csatornáját már nagyon – nagyon sokat követik. Túl sokan.

Megjelentek rajta jobboldali tartalmak is, ez volt a cél. Bayer Zsolt és sok más naiv ember beugrott a nagy balliberális cselszövésnek: csinálj egy függetlennek látszó Youtube csatornát, nézesd a jobboldaliakkal is, hívj be jobbos vendégeket, legyen lehetőleg 100 ezer feletti követőd, és a kampány célegyenesében válts propaganda módra! Ezzel megvan a jobboldali célközönség (is), akit az áljobboldai MZP majd meg tud szólítani! ENNYI!

Tényleg nincs egyetlen marketinges sem a jobboldalon, aki nem látta ezt az átlátszó átverést? Ezt csinálják évek óta! Mit évek óta, évtizedek óta: a függetlenség álarca mögé bújva gyűjtenek követőket, lesznek népszerűek, és a kampány finisében balliberális propagandaüzemmódra váltanak. Zenészek, színészek, stand uposok, humoristák, influenszerek, stb. stb. Miért hagyjuk magunkat az orrunknál fogva megvezetni? Lásd Zshowtime: ő is felépítette politikailag független tartalommal a csatornáját, majd október 23-án már Zsoltika volt a konferanszié. Tényleg ezt sem vette észre senki?

Ébresztő, jobboldal!

Akkor ne csodálkozzunk semmit.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Megint pofára estek a zöldek – VON DER LEYEN: SZÜKSÉG VAN AZ ATOMENERGIÁRA

Újabb hatalmas balos pofáraesés – A Békemenetet “lebuszozó” balliberálisok buszokkal szállították a csenevész gyűlésükre az embereket