in ,

Kezdődik: gázhiány lehet az Egyesült Királyságban

Akár gázellátási veszélyhelyzetet is elrendelhetnek a szigetországban.

Arra figyelmeztet most a brit energiaszabályozó hatóság, hogy „jelentős lesz a gázhiány kockázata” a közelgő hónapokban az Egyesült Királyságban.

Egy múlt héten nyilvánosságra került levélben a hatóság már arról tájékoztatott, hogy „gázellátási vészhelyzeti” intézkedésekre van szükség a gázkészletek megőrzése érdekében, mivel Oroszország ukrajnai háborúja miatt Európa elesett a földgáz fő forrásától.

Gázellátási vészhelyzetet akkor lehet kihirdetni, ha a szolgáltatók nem tudják biztonságosan eljuttatni a gázt az otthonokba és a vállalkozásokhoz. Mindez azt is jelentheti, hogy egyes ügyfeleket – kezdve a legnagyobb ipari fogyasztókkal – arra kérnek: átmenetileg állítsák le a gázfelhasználást.

A cél az lenne, hogy a háztartások gáz- és gázalapú villamosenergia-ellátása a lehető legtovább stabil maradjon.

SkyNews emlékeztetett arra is, hogy a hatóság éppen akkor küldte ki a figyelmeztetést, amikor az energiaszámlák a kormány által meghatározott felső határértékek védelme alá kerültek.

 

(mandiner.hu 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

 

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Ez a bukott politikai hulla még mindig nem tud leállni – Maki Zaj bejelentette: 2010 óta ő kapta a legtöbb szavazatot ellenzéki kormányfőjelöltként

Megszólalt a színvonaltalan Heti Hetes egykori „sztárja” – Gálvölgyi János szerint totális szellemi csőd van Magyarországon