in ,

Kezd kidurranni az ukrán Zelenszkij lufi – Humorista inkább humorizáljon

Beszél, beszél, beszél, de nem csinál semmit….ismerős???

Várható volt. Az új ukrán vezető, a humorista Zelenszkij nagyjából úgy kormányoz, ahogy Karácsony Gergely. Nagyokat mond, nagyokat ígér, aztán nem történik semmi. Szerepel a médiában, és ennyi. Semmi érdemleges. A saját kormányának vezetője egy titkos felvételen szidalmazta Zelenszkijt, hogy nem ért semmit a gazdaságpolitikához, amiért a lebukás után be is nyújtotta a lemondását a vezető politikus.
Ez történik, amikor a közösségi médiában meghülyített, megbolondított emberek szavaznak egy hülyére, legyenek bárhol a világon. A Háttérhatalomnak sikerült megtalálnia a plebszhez az utat. Szinte bármilyen hülyét hatalomra lehet így juttatni! Ez nem vicc! Karácsony Gergelyt 2018 év elején még az utca embere nem is ismerte! Az ECHO tv kérdezte az utca emberét!
Íme a videó:

(Videó: Nők a parlamentben Facebook oldal)

Ugye, ugye? Ez konkrétan 2018 elején készült! Az emberek azt sem tudták kicsoda Kamu Geri!!! Arra volt jó az előválasztás, hogy megismertessék a néppel ezt a kretént. Sikerült. És erre megszavazták főpolgármesternek. Ma bármilyen hülyét megszavaz a közösségi média, és a Háttérhatalom által vezérelt plebsz.

És ez szomorú, végtelenül szomorú!

Erre kell kitalálnunk a választ!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

A Népszava újságírója “Vörös zászlók” feliratú pólóban ült a Hír Tv stúdiójában – Videó

Gajdics Ottó rendkívüli publicisztikája az ellenzék siralmas állapotáról