in , ,

Kettős mérce – Gyűlölködő levelet kapott szerkesztőségünk egy agyhalott libernyáktól – Íme a részletek

Rendkívül szórakoztató

Rendkívül szórakoztató levelet kaptunk egy névtelen senkitől. Olvassák el figyelmesen, majd a végén kommentáljuk a levelet, mi jól szórakoztunk:

 

Név

Kovacs Istvan

Email cím
[email protected]

 

Kedves Mindenszo,

Neha szoktam olvasni a lapjukat, tulajdonkeppen azert mert egyszerre tobb hatast is kivalt belolem. Egyreszt szorakoztato, hogy mennyire buták a szerzők, mennyi baromsagban hisznek, mennyire nem latjak at, hogy mi tortenik. Masreszrol szomoru, hogy olyan melyen van a nyelvuk a kormany seggeben, hogy az szinte felfoghatatlan, sajat anyjukat megolnek, ha Orban aztmondana, hogy tegyek meg. De neha szanalmat is erzek, hogy tudnak Onok ugy elni, hogy mindenkit utalnak akik mashogy gondolkodnak mint Onok (ugyertem akik gondolkodnak Onokkel ellentetben).Kivancsi lennek, hogy Onok akik melyen vallasosak a sajat meglatasuk szerint ezzel a viselkedessel, allando gyulolkodessel jo peldat mutatnak e embertarsaiknak, sajat elkepzelesuk szerint jo emberek-e. Vajon miert van, hogy nem merik vallalni a nevuket az impresszumban? Majd (remelem minel hoszabb es boldogabb elet utan) a halalos agyukon buszkeseggel fognak visszagondolni a jelenlegi tevekenysegukre vagy megfordul a fejukben hogy harom forintert nem kene ilyen takonygerincu seggnyalo szarhazinak lenni.

 


 

 

Eddig a levél. Fura, hogy az kéri rajtunk számon a nevet, aki álnévvel és ál-email címmel írogat nekünk fröcsögő levelet, miközben számon kéri rajtunk a gyűlölködést, pedig ő maga gyűlölködik végig a levélben. Na, ilyen egy liberális: totálisan kettős mércét használ, illogikus dolgokat ír le, gyűlölködik, fröcsög és azzal vádolja meg az ellenfelét, amit ő maga követ el! Nem ismerős ez valahonnan?

 

Az impresszumról pedig századszor leírjuk: mivel megvan mindenkinek a szerkesztőségben a 8 órás rendes állása és szabadidejében szerkeszti mindenki az oldalt, mindannyian tartunk a liberális retorziótól, a fenyegetésektől, a kirúgatásoktól. Ilyen ország ez, ilyen libsikkel: Orbán-kormány van tíz éve, de nekünk kell még mindig a liberális retorzióktól tartanunk. Egyébként elég csak ránézni Amerikára, hogy mit művelnek a volt elnökkel és a szimpatizánsaikkal.

EZEK UGYANAZOK!

 

A levélírónak pedig összefolgalva: NYASGEM!

Na, puszi!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Hiába Tom Hanks és Lady Gaga – Ha, ha, ha – Joe Biden beiktatásának közvetítése annyi dislike-ot kapott, hogy levette a listáról a YouTube

Most kaptuk: Washingtonban hátat (!) fordítottak Biden autókaravánjának a katonák! Videó