in ,

Kész ennyi! Végleg vége az MSZP-nek? Kiborult a volt pártigazgató

Stratégia nélküli romba döntött közösségnek nevezi levelében az MSZP-t Velez Árpád, a párt korábbi igazgatója

Végleg vége az MSZP-nek? Kiborult a volt pártigazgató

A HírTV által nyilvánosságra hozott üzenetben Velez Árpád szocialista politikus keményen odapörkölt Molnár Gyula pártelnöknek, és bejelentette: nem indul a 2018-as országgyűlési választásokon.

Velez szerint Molnár hiába ígért fűt-fát, nem jutottak előrébb, sőt az MSZP társadalmi megítélésében, a kutatások számaiban, valamint a párttagok és aktivistáink hangulatában is nagy zuhanás következett be.

Nem egyedül Molnár Gyula ennek a felelőse, de ez nem kisebbíti a felelősségét – olvasható a levélben.

Nem tudok eltekinteni attól a ténytől, hogy te a magyar baloldal vezető pártjából, történelmi szemszögből nézve pillanatok alatt, egy a mások után kullogó, kedvetlen, motiválatlan, kiszolgáltatott politikai közösséget csináltál. Ezt a politikai menetrend és stratégia hiánya okozta, vagy a szándékosság. Több hónapja érzem rajtad és látom a döntéseidből, hogy csak meg akarod úszni, túl akarod élni ezt a helyzetet

– írta Velez, aki Botka lemondására is kitért. Úgy véli, Molnár itt sem vállalta a felelősséget.

A volt pártigazgató az MSZP végromlását látja, és azt is felrója Molnárnak, hogy a legyengített MSZP ilyen állapotban kényszerül szövetséget kötni, aminek eredményeképpen a vezetéseddel átjátszod a párt több nyerhető körzetét a DK-nak.

 

(propeller.hu)

(VIDEÓ) Kollektíven felszállt a szopórollerre az ellenzék: elmaradt a 3-as metrófelújítási káosz! Benézték a rádiós Balázsék, az LMP, és Horváth Csaba is!

G. Lajosék nekiestek Orbán Viktor családjának – Elindult a gyűlöletcunami