in ,

Kérdezzük meg Magyar Györgyöt, miért nem segédkezik a Pesti úti idősotthonnál?

Karácsony ellen már nem mer pereskedni….

Már több mint 40 halott van a Pesti úti idősotthonban, és sorra jelentkeznek az elhunytak áldozatai a médiában. No, nem az RTL klubnál, meg a 444-nél, mert azok a botrány óta szinte egy szót nem írnak erről a döbbenetes, tragikus botrányról. Nyilatkoztak a Hír Tv-nek, a Ripostnak, a Tv2-nek, és az origo.hu-nak is, és egyre durvább dolgok, súlyos törvénysértések, akár élet kioltására alkalmas cselekmények is történhettek.

Kérdezzük meg naivan: hol van ilyenkor Magyar György? Miért nem védi az áldozatok igazát, és miért nem biztatja pereskedésre az elhunytak hozzátartozóit? Most, amikor tényleg felháborító, valóban botrányos dolgok történnek Budapesten, ami perekért, és igazságért kiált, hol van ilyenkor Magyar György? Netán politikai alapon válogat, mikor pereskedik és mikor nem? Netán csak a pénz szagát szereti, az igazságot nem (Gyöngyöspata)? Netán ő csak akkor szeret pereskedni, amikor erre utasítást kap valakitől, és Magyarországba lehet beletaposni?

Hol van ilyenkor ez a hétpróbás gazember?

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Megint megszólalt a bolgár. Mi pedig válaszolunk!

Gratulálunk! Lejtőn a XVIII kerület is – Brutális leépítés várható a veszélyhelyzet leple alatt sunyi módon egybeszervezett XVIII. kerületi óvodákban