in ,

Képmutatás – A milliárdos Gyurcsány 2500 forintból főz karácsonyi menüt a lopott villájában

Döbbenetes

Nem az a baj, hogy egy politikus karácsonykor nem politizál, sőt!
És még csak azzal sincs baj, hogy egy ellenzéki politikus a szekta tagjainak rajongóinak készít valami karácsonyi videót. Még csak azzal sincs baj, hogy Feri főz.

Ez mind rendben van.

 

A baj azzal van, hogy egy olyan politikus próbál jófej lenni, és visszatérni (már sajnos visszatért. Az ellenzék vezető személyisége) a közéletbe, aki a rendszerváltás után lopással, a rablóprivatizációból gazdagodott (beházasodott a megfelelő helyre) meg. Aki a mai napig egy zsidóktól rabolt villában (Apró villa) lakik, aki 2006-ban a vele egyet nem értő fideszes ünneplő tömeget október 23-án lovasrohammal, gumibottal, kardlapozással szétverette. Emberek szemeit lövette kis, és most itt van, és álszent módon ez a csaló milliárdos főzőcskézik nekünk, jópofizik a zsidóktól rabolt villájában, mindezt azért, hogy még több szavazója legyen, hogy 2022-ben legyen annyi ellenzéki szavazó, aki leváltja Orbán Viktort, hogy aztán ahogy eddig mindig, tönkretegye, és szétlopja hazánkat.

Ez a baj. Meg az is baj, hogy van, aki tapsol ennek.

Nem, Gyurcsány nem jó fej. Sem sapkában, sem sapka nélkül.

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Már több mint tízezren aláírták! Végre országos bojkott indult az RTL Klub gyermekellenes karácsonyi propagandája miatt!

Mészáros Lőrinc több százmilliós adományaival megmentette Zente életét!