in

Keménymag: „Nem szeretném szégyellni magam a harmadik kétharmad után”

A Keménymag adásának fő témája a vasárnapi parlamenti választás, de szó volt a Simicska-birodalom összeomlásáról és a hazai ellenzék kilátástalan helyzetéről is

A Keménymag adásának fő témája a vasárnapi parlamenti választás, de szó volt a Simicska-birodalom összeomlásáról és a hazai ellenzék kilátástalan helyzetéről is.

Vendégeink, akik mindannyian a választással kapcsolatos üzenettel a pólójukon érkeztek Apáti Bence publicista, Ambrózy Áron, a PestiSrácok.hu újságírója, Megadja Gábor, a 888.hu és Vésey Kovács László, a PestiSrácok.hu újságírója.

 

Az egész választásnak van egy nagy tanulsága, az, hogy olyanok is elkezdték vállalni a véleményüket, akik eddig nem politizáltak nyilvánosan. Megadja Gábor hozzátette, az egyik ismerőse most először írt ki politikával kapcsolatban, mégpedig azt, hogy nem szeretné szégyellni magát a harmadik kétharmad után.

Pont az a probléma, hogy még mindig úgy vannak az egyszerű jobboldali emberek, akik nem ebben a buborékban élnek, nem ilyen okoskodók mint mi, ők félnek megszólalni, mert az iskolájukból meg mindenhonnan ezt kapják, hogy micsoda szégyen történt vasárnap Magyarországon. Nincs semmi szégyellnivalójuk, nekik ugyanúgy joguk van vállalni a saját jobboldaliságukat, mint ahogyan a baloldali liberálisoknak az ő elköteleződésüket. Ugyanúgy a művészetben és bárhol máshol előjöhetnek egyszerű emberek, hogy ők ezt vállalják igenis ebben hisznek.

A teljes adás:

 

(forrás:www.echotv.hu)

Ilyen is van: dicséretáradat Magyarországnak a nyugati sajtóban

Gratulált Orbán Viktornak az Európai Zsidó Szövetség