in ,

Keményen beszólt Sorosnak Deutsch – Sorosnak üzent Deutsch: A Nobel-békedíjat még nem lehet megvásárolni

Politikai fricska és komolytalan jelölés, hogy Nobel-békedíjra jelölték Soros György milliárdos üzletembert – jelentette ki az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő. “A Nobel-békedíjat még nem lehet megvásárolni, és Soros mindent vásárlással szokott szerezni” – mondta a politikus.

Politikai fricska és komolytalan jelölés, hogy Nobel-békedíjra jelölték Soros György milliárdos üzletembert – jelentette ki az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő. “A Nobel-békedíjat még nem lehet megvásárolni, és Soros mindent vásárlással szokott szerezni” – mondta a politikus. 

 

Megírtuk, a Wesley János Lelkészképző Főiskola öt professzora kezdeményezte levélben, hogy a Nobel-békedíjat ítéljék oda Soros Györgynek. A Fidesz EP-képviselője szerint politikai fricska és komolytalan jelölés, amit kezdeményeztek a milliárdos üzletemberrel kapcsolatban. A Nobel-békedíjat még nem lehet megvásárolni, és Soros mindent vásárlással szokott szerezni– mondta Deutsch Tamás az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Deutsch a műsorban beszélt a vívó Kovács Tamás Jobbikhoz való átpártolásáról is. Szerinte mindenkinek a szíve joga egy normális demokráciában, hogy kire szavaz. Ugyanakkor Kovács politikusnak állt, úgyhogy innentől állnia kell a bírálatokat- vélekedett Deutsch, aki szerint lehet, hogy van, aki ma már szépíteni akarja a Jobbik megjelenését, de ő tartja korábbi álláspontját, miszerint egy szalonnáci pártról van szó. Aki pedig beáll ebbe a pártba, az szalonnáci lesz maga is, vélekedett. Hozzátette: mindenki sportteljesítménye előtt fejet hajt, de nem sportversenyen, hanem politikusként, választáson fog indulni Kovács.

Van egy egyszerű nyilvántartás arról, hogy kik küldték vissza a nemzeti konzultációt- válaszolt Deutsch Tamás a konzultációs kérdésre, majd elmondta, hogy ezt „természetesen nyilvánosságra fogják hozni”. Szerinte Hadházy Ákos, az LMP társelnöke azokat a számokat hozta nyilvánosságra, amelyeket addig feldolgoztak, nem pedig az összes beérkezettet. A magyar állam az emberek jószándékára épít, ezért nem olyan rendszert hoztak létre, amelyben az oltási bizonyítvány adatait is meg kell adni, mert akkor félő, hogy az távoltartott volna sokakat a nemzeti konzultációtól- reagált arra a felvetésre, hogy elektronikus úton egy ember akár többször is kitölthette a kérdőívet. Nem azokra formálták a rendszert, akik esetleg meg akarták hekkelni- magyarázta Deutsch, ugyanakkor, ha valakiben bizonytalanság van, nyugodtan vonja le a 170 ezer online beérkezett választ, és még akkor is marad 2 millió visszaküldött- tette hozzá.

Vezető kép: Magyar Idők

 

(Szarvas Szilveszter, magyaridok.hu)

Jurák Kata – Vita helyett bekiabálásokkal érvelt az ellenzéki oldal

A Jobbik megint csúnyán benézte – A Jobbik már nem vállalja fel a zaklató Havast (pedig könyvet írt Vonáról)