in ,

Kedves választók! Elhitte, hogy Karácsony Gergely bringával jár munkába? Kár volt!

Bár eddig is sejtettük, hogy Karácsony Gergely csak színjátékot játszik, amikor kerékpárral vagy tömegközlekedési eszközzel érkezik meg egy-egy esemény helyszínére. A Ripost viszont lencsevégre kapta a főpolgármestert, akit bizony szolgálati sofőr furikáz…

Miközben azt állítja, hogy kerékpárral közlekedik, tömegközlekedést használ, piszkos színjátékot játszik az ellenzéki főpolgármester – írja a Ripost. A lapban bemutatott fotósorozat szerint Karácsony Gergelyt valójában szolgálati sofőr várja reggelente a lakásánál. Budapest első embere pedig bizony csak akkor vált kerékpárra, amikor megérkezik a propagandafotós vagy a baráti médiastáb. A bulvárlap szerint nem történt ez másként a szerdai kormányülésre menet sem, amikor Karácsony látványosan busszal indult a Karmelita kolostorba.

Minden reggel, 6.45 és 6.50 között, mondhatni konspiratív körülmények között érkezik meg a sofőr Karácsony zuglói házához

– derítette ki a Ripost.

 

A lap szerint:

Ahogy a nagykönyvben leírják, a kocsi előbb tesz egy kört a Szikszó utcai ház körül, gondosan szemügyre veszi, hogy minden rendben van-e, nincsenek-e, mondjuk, a színjátékot leleplezni akaró újságírók a környéken.

A Ripost azt írja, hogy a sofőr-testőr nyilvánvalóan profi, még a környező házak ablakait is végigpásztázza, ügyel mindenre. A lap szerint nyilvánvalóan óvatosságból nem Karácsony háza előtt, hanem egy közeli ház kapubejárója előtt parkol le, s a környéken már mindenki tudja: “ez itt Karácsony sofőrje.” Annak a Karácsonynak, aki aztán látványosan kerékpárral érkezik a Városházára.

 

 

A Ripost hangsúlyozza: Karácsony végighazudta a kampányt, miközben sorra készültek róla a buszos, kerékpáros képek, a hátsó utcákban, gondosan konspirálva, szép csendben mindig átült a szolgálati autóba, ahol várta a testőrként is működő sofőr. Ma sem történt ez másként: látványosan busszal érkezett, de a szolgálati autó, a reggeli sofőrrel,  a Várban várta a főpolgármestert.

 

 

(pestisracok.hu)

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Kamu Geri magasról tesz a klímavédelemre – Titokban kocsiba szállt, de lefotózták! – Átveri a választóit – Videó

Gratuláljunk a budapesti választóknak: Gyurcsány és Demszky emberei kerültek pozícióba – Videó