in , ,

Kedves Boris Becker, köszönjük!

Boris Becker élő adásban megdicsérte Fucsovics Márton kedvesét, mire a nemzetközi gondolatrendőrség nekitámadt.

 

Boris Becker élő adásban megdicsérte Fucsovics Márton kedvesét, mire a nemzetközi gondolatrendőrség nekitámadt. Az álszent szivárványos világ egyik árnyalata.

„Azt mondják, a magyar nők a legszebbek a világon. Ezt nem tudom, de az biztos, hogy ő nagyon csinos!”

Boris Becker a BBC tévétársaság szakkommentátoraként ezt merészelte mondani Fucsovics Márton és Novak Djokovics mérkőzése alatt, miközben a kamera ráközelített Fucsovics Márton kedvesére.

Botrány… A Women in Sport and Perception Agency (amely a sportban való egyenlőség kérdésével foglalkozik Nagy-Britanniában) egyből tudta, mi a tényállás. Ez bizony gusztustalan szexista kiszólás! Ideje megvilágosodnia annak, aki nem így eszmél. „Ha két férfi így beszél egy hölgyről, ráadásul élő adásban, az már túl sok.” Igazított el mindenkit a Daily Mail című újságban Stephanie Hilborne, a szervezet elnöke.

Ha normális lenne a világ, akkor Boris Becker jót kacagna az álszent felháborodáson, s egy csokor kíséretében pezsgős vacsorára meghívót küldene Hilborne kisassz…. – elnézést, már majdnem leírtam a trágár minősítést, amit egy felvilágosult hölgy, akarom mondani biológiailag nőnek született emberi egyed kötelesség- és reflexszerűen vissza kell hogy utasítson.

De a világ nem normális. Legalábbis odaát. Ez az egész „ügy” nem más, mint a szivárvány egyik árnyalata. S emberek, újságíró-kollégák mindezzel képesek úgy foglalkozni, mintha ez tényleg „hír” lenne.

Kedves Boris! Mi, egészséges gondolkodású magyarok köszönjük a bókot. Igen, Böszörményi Anett, Fucsovics Márton kedvese kimondottan csinos, minden egészséges férfinak ez az első gondolata, amikor rápillant. S igen, a magyar lányok tényleg csodálatosak, nekünk a legszebbek a világon. Büszkék vagyunk rájuk! S jó érzés hallani, hogy ezt más is így gondolja.

S hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, íme egy fotó Böszörményi Anett Instagram-oldaláról Fucsovics Mártonnal közösen.

Hilbourne kisassz… képét kizárólag a személyiségi jogok tiszteletben tartása végett nem közöljük.

 

(Novák Miklós,  magyarnemzet.hu)

 

 

Add tovább!

Magyarország segít: Andrej Babis újabb vakcinakölcsönt kért Magyarországtól

Nem stadion – Balatonboglár: milliárdok szabadstrandfejlesztésekre