in ,

KDNP is megszólalt: a teljes baloldali ellenzék összefogása sem képes a választópolgárok megvezetésére

Koncz Zsófia, a Fidesz-KDNP jelöltje vasárnapi győzelmével is bebizonyította, hogy a teljes baloldali ellenzék összefogása sem képes a választópolgárok megvezetésére

Koncz Zsófia, a Fidesz-KDNP jelöltje vasárnapi győzelmével is bebizonyította, hogy a teljes baloldali ellenzék összefogása sem képes a választópolgárok megvezetésére – fogalmazott Simicskó István, a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője az MTI-hez vasárnap este eljuttatott közleményében.

 

 

Az emberek jól látták, hogy a közelmúltban még antiszemita kijelentéseket tevő, gyanús cégügyletekbe keveredő jobbikos jelölt nem lehet Szerencs országgyűlési képviselője – hangsúlyozta Simicskó István. A politikus gratulált Koncz Zsófiának, aki a tragikus hirtelenséggel meghalt édesapja, Koncz Ferenc helyébe lép képviselőként.

 

 

A kisebbik kormánypárt frakcióvezetője hozzáfűzte: bíznak benne, hogy együttes erővel meg tudják védeni a magyar embereket, a munkahelyeket és az eddig elért eredményeket az országot most próbára tevő vírushelyzet idején is.

 

(origo.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Bayer Zsolt: drága Zsófi!

Máris botrány van a vasárnapi választás miatt – Hadházy beismerte: szándékosan hallgatott Bíró László még korruptabb ügyeiről