in ,

Karácsony Gergely összecsinálta magát! – A csütörtöki eseményét már meghirdetni sem merte

Karácsony Gergely úgy megijedt a szerdai sajtótájékoztatóján megjelent bohócautótól, hogy csütörtöki eseményét már meghirdetni sem merte

Karácsony Gergely úgy megijedt a szerdai sajtótájékoztatóján megjelent bohócautótól, hogy csütörtöki eseményét már meghirdetni sem merte. A teljesen alkalmatlan főpolgármester-jelölt egyébként Rogán Antal házához ment oda, de a politikus a nyilvánosságtól elzárkózott. Szintet lépett a szánalmas cselekedetekben a 0 százalékos párt vezetője – írta meg az Origo.

Karácsony Gergely megijedt a sajtótól azt követően, hogy szerdán az egyik nyilvános eseményén megjelent egy autó, amiről egy, a bohócok bevonulásakor használt közismert cirkuszi zene szólt. Csütörtökön a teljesen alkalmatlan jelölt nem bízta a véletlenre a dolgokat, mivel nem merte meghirdetni az eseményét, így a nyilvánosságot kizárva vonult Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjének háza elé.

Az, hogy Karácsony megijedt, azt is mutatja, hogy alkalmatlan a főváros vezetésére. Hiszen a Párbeszéd nevezetű nullaszázalékos párt vezetője szerdán teljesen megdermedt, hebegett-habogott, láthatóan semmit nem tudott kezdeni a kialakult helyzettel.

Miután a teherautó elvonult, megpróbálta folytatni a sajtótájékoztatót, de annyira nem mondott semmit, hogy még a baráti ellenzéki propagandamédia sem tudta érdemben idézni – idézte fel a főpolgármester-jelölt kétségkívül kínos reakcióját az Origo.

(magyarnemzet.hu)

Nem stadion – Modern új iskolával oldotta meg a tanteremhiányt Kiskunfélegyháza

Újabb zseniális Tordai mém érkezett! – Ezen ki fog akadni az ellenzék