in

Karácsony családja ott volt a Békemeneten (videó) – Karácsony testvére a Fideszre szavaz

Az MSZP-P miniszterelnök-jelöltje szembemegy gyökereivel, értékválságot jelent, hogy bele törölné a lábát az alaptörvénybe – erről testvére beszélt az Echo Tv-ben.

Az MSZP-P miniszterelnök-jelöltje szembemegy gyökereivel, értékválságot jelent, hogy bele törölné a lábát az alaptörvénybe – erről testvére beszélt az Echo Tv-ben. Elárulta azt is: ott volt több Békemeneten, családja a hagyományos értékekben hisz és a mostani ellenzéket nem érzi érettnek a kormányváltásra.

„Több Békemeneten is ott voltam, mert azt gondolta a család, és azt gondolom én is, hogy a hagyományos értékek menti kiállás, az a felfogás, amelyet az újonnan létrehozott alkotmány határoz meg, számunkra ezzel ez összeegyeztethető” – erről beszélt Karácsony László, az MSZP-P miniszterelnök-jelöltjének testvére az Echo Tv Napi aktuális című műsorában.

Testvére kapcsán elmondta: a politikus szembemegy a gyökereivel. Komoly értékválságot jelent az, hogy Karácsony Gergely korábban azt nyilatkozta, ha ő lenne a miniszterelnök bele törölné a lábát az alaptörvénybe. Beszélt arról is, a mostani ellenzéket nem érzi érettnek a kormányváltásra. Kifejtette: nem lehet az országgal folyamatosan azt tenni, hogy állandóan leromboljuk az egyik által felépített értékeket vagy értékrendszert. Muszáj lenne egymásra építkezni.

Karácsony Gergely testvére szerint a választási matematikának nincs helye a politikában, inkább az értékekre és az elvekre kellene koncentrálniuk a pártoknak. Úgy fogalmazott: a választók érettek arra, hogy eldöntsék, hogy mit akarnak választani, és nem választási matematikát kell tartani.
(hirado.hu)

(videó) 2018 – Húsvét, Németország – Rendkívüli állapot Németországban

MAFFIA BALOLDAL – Czeglédy cipősdobozokban vitte a pénzt Gyurcsánynak