in ,

Káprázatos magyar siker! – WTCR:, Nagy Norbert második lett Szlovákiában

A pole pozícióból rajtolva második helyen ért célba a Zengő Motorsport versenyzője, Nagy Norbert

A pole pozícióból rajtolva második helyen ért célba a Zengő Motorsport versenyzője, Nagy Norbert a túraautó-világkupa második szlovákiai futamán. A Cuprával versenyző magyar pilótát csak a mellőle, a második helyről induló Gabriele Tarquini tudta megelőzni, aki meg is nyerte a versenyt a BRC Racing Teamnek a Hyundai i30 N TCR-rel. Harmadik helyen Yvan Muller ért célba, szintén Hyundaijal, az Yvan Muller Racing színeiben, a fiatal magyar Nagy Norbert gyönyörűen verte vissza a négyszeres világbajnok támadásait.

Nagy Norbert érett versenyzéssel szerezte meg a második helyet
FORRÁS: JEAN MICHEL LE MEUR / DPPI/JEAN MICHEL LE MEUR

A rajtnál Gabriele Tarquini rutinosan kihasználta, hogy ő indult a kedvezőbb ívről, így gyorsan meg is előzte Nagyot, hamar meg is lépett előle. A zengős versenyzőnek ezután csak Yvan Mullerrel kellett foglalkoznia, aki elképesztő rajttal a hetedik helyről a harmadikra ugrott,de négyszeres világbajnokként sem talált fogást az ifjú magyar titánon, aki élete eddigi legjobb eredményét viheti haza a Szlovákia Ringről.

A BRC Racing Team magyarja, Michelisz Norbert a tizedik helyről indult, és a hetedik pozícióban fejezte be a versenyt.

A végeredmény azonban még változhat, mert a felügyelők Benjamin Lessennes, Tom Coronel és Esteban Guerrieri Hondáját is vizsgálják, a gyanú szerint náluk is ugyanaz a szabálytalanság lehet a turbóval, mint ami miatt elvették Michelisz, Muller és Björk pénteki időmérős eredményét.

(forrás:www.origo.hu)

Megtámadta Hollik Istvánt a teljes liberális média – mert a horvátoknak merészelt szurkolni

BRÉKING! – MISKOLCON 60, VESZPRÉMBEN 80 SZÁZALÉKKAL NYERT A FIDESZ