in ,

Kamu Genya is forradalmi hevületben égett március 15-én – Te nagyonhülye, a magyarok békét akarnak, nem állandó harcot!

Forradalmat akar

Megszólalt Budapest leghülyébb polgármestere, aki egyben a főpolgármester is.

A baloldal egy folyamatos, állandó forradalmi hevületben ég. Bolsevik tempó. Amerikában is nagy divat lett kommunistának lenni: lásd BLM, Antifa, Demokraták.

Nálunk is vannak Demokraták. Voltak már itt Szabad Demokraták, most itt vannak Demokratikus Koalíció, meg Momentum néven, valójában ők az új MSZP-SZDSZ, nem kétség. Egy nagy társadalmi agymosás zajlik: a sikertelen pártokat leváltják (jobbik, mszp, lmp), és újakat hoznak létre helyettük (Momentum, DK), majd ugyanazt a baloldali programot hajtják végre, ha hatalomra kerülnek: kifosztás, adóemelés, családi adókedvezmények eltörlése, gender-propaganda, déli határzár lebontás, a lakosság eladósítása, rezsiemelés, IMF hitel. De a magyarja nem tanul: pl. megválaszt (igaz, külföldi segítséggel) magának egy akkora balf*szt, aki ma jelenleg Budapest főpolgármestere.

Kamu Genya sem hagyhatta ki március 15-ét. Ő egyenesen forradalomról beszélt. 1919 örökösei folyton forradalmat akarnak. Kamu Geri csak egy karrierista, egy magas, jóképű bábú, akivel meg lehet hülyíteni az arra fogékony szerencsétleneket. Sokaknak elég annyi, hogy „olyan magas!”, meg „annyira jóképű!”. Kedvenc idős házaspárunk az volt, aki Kamu Genya ünnepi koncertjén interjút adott az egyik tévének, hogy miért szavaztak erre a kreténre a válasz a következő volt: „Kellett már a friss levegő!”. Értik? Egyszerűen megunták Tarlóst, és most friss levegő kell nekik. Megkapták. Ebből a friss levegőből az lesz, hogy ez a nyomorult egyetlen ígéretét sem tartja be, a fővárost teljesen szétk*rja, a mögötte álló NGO-kból álló nemzetközi társaság pedig felkészíti a lakosságot a 22-es választásokra, és a legdurvább agymosásra. Budapest a külföldi komprádoroknak csak egy hídfőállás: mindenhol ugyanez a módszer, világszerte. Lengyelországban is megszerzik a nagyvárosokat, meg a fővárost, és onnan kampányolnak az országgyűlési választásokra: Lengyelországban 2%-al, de éppen elbuktak nemzetköziék, viszont a forradalmi, feminista, antifa, gender-tekeredett balhé mára állandóvá vált Lengyelországban: épp most verik szét a lengyel társadalmat. Hahó lengyelek, ébresztő! Nemzetköziék itt is ezt akarják. Mert „ezek ugyanazok!”. Ezek mindenhol ugyanazok! Na, erről a forradalomról beszélt ez a bafl*sz, aki jelenleg Budapest leghülyébb, legidiótább, legkreténebb főpolgármestere. De a nép, az istenadta nép még nem eszmél.

Egy évük van, hogy eszméljen….

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Gajdics Ottó: nem fog senkit eltiltani hivatásától a kicombosodott füstgránátos. Mert a ’48-as forradalmár és szabadságharcos elődeink példájából erőt merítve megakadályozzuk majd. Ha addig élünk is…

A Várban élő magyarok totál felháborodtak: felszólították a Deutsche Welle-t propagandafilmje korrigálására