in ,

Kálmán Szolgát 60 millióval tömik ki! Meg fogja hálálni…

Karácsony Gergely hálás volt Gyurcsány főpolgármester-jelöltjének, 60 milliót adott neki, és öt évre valósággal bebetonozta – írja a Ripost.

Karácsony nem fukarkodott a közpénzzel, nagylelkűen hosszú évekre biztosította Kálmán Olga megélhetését. Gyurcsány kedvenc “független” tévése, aki már nem titkolózik tovább, belépett Gyurcsányné pártjába, most komolyabb vagyonnal felérő hűségpénzt kapott.

 

Csak alapfizetésként összesen 60 milliót vihet haza.

Fontos, hogy ez csak az alappénz, erre jöhetnek különdíjak, jutalmak, mozgóbérek és eseti megbízatások.

Közérdekű adatigénylés révén vált hozzáférhetővé Kálmán Olga szerződése, ami 5 éven át biztosítja számára a luxusmegélhetést.

A magyar médiában ilyen zsoldot, hűségpénzt még senki sem kapott.

Ez azt jelenti, hogy a véletlenül az 5 év lejárta előtt távoznia kell, akkor is megkapja a 60 millió hátralévő részét, hiszen a szerződés szerint Karácsony Gergely 5 éves főpolgármesteri megbízatásának a végéig megilleti őt a busás juttatás.

A főpolgármester tehát a közpénzből nagylelkűen megjutalmazta a néhány hónapja még vele szemben elinduló gyurcsányista főpolgármester-jelöltet. Pedig Kálmán Olga nem olyan régen még Gyurcsánnyal együtt hangoztatta Karácsony teljes alkalmatlanságát. A garantált 60 millióért már biztosan nem mond ilyeneket.

(origo.hu)

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Gyurcsányné most biztos örül – Megtámadták gyerekek élő betlehemét Franciaországban szélsőbaloldali provokátorok

Orbán Viktor: Készen állunk, hogy szomszédainkkal együtt felépítsünk egy új Közép-Európát – Teljes beszéd! – Videó