in ,

Kálmán Szolga legutóbbi bejegyzéséből megtudhattuk, hogy taknyos és szőrös az orra

Kámlán a Balatonon járt és hazudozott….

Ezzel a fotóval jelentkezett be Kálmán, az éves, szokásos Balaton szidalmazás bejegyzésével.

 

A DK-ra meg az MSZP-re van osztva – néha a Jobbik is beszáll a történetbe- , hogy a Balaton kapcsán mészároslőrincezzenek. Az igaz, hogy a pestisracok.hu már ezerszer kinyomozta, hogy a Balaton lényegében a baloldal, Leisztinger meg a többi kezében van, de sebaj. Említett milliárdos egyébként hagyja lerohadni azokat az épületeket, amiket felvásárolt. De ez egy másik történet. Oszt’ ha ezek közül egyet merészel Mészáros Lőrinc megvásárolni, ő rögtön rendbe hozza. Ez már csak ilyen. De azért a “Lölö” a gonosz.

No, de térjünk vissza Kálmánra. Az északi parton ácsorog, hogy fizetősek a strandok, és alig van szabadstrand: megsúgjuk, Kálmán kedves, tessék menni a déli partra, a szabadstrandok többsége mindig is ott volt, pont ugyanannyi, vagy több, mint tavaly, de semmi esetre sem kevesebb. Oké, Kálmán?

Térjünk lényegre. Kálmán orra rettentően ápolatlan: először is, ha egy előnytelen fotót készítek magamról, akkor előtte illik kifújni az orromat, nem hagyom ott a fikát, hogy ország-világ lássa. Másodszor: ha férfiakat megszégyenítő módon kilógnak a szőröcskék az orromból akkor azokat már gépi úton is le lehet vágni.

 

Javaslatunk Kálmánnak:

  1. Zsebkendő takony ellen:
    Ooops! Classic Jázmin papír zsebkendő 3 rétegű 90 db - Tesco Online, Tesco Otthonról, Tesco Doboz Webáruház
    Tecsóba vagy madaras Tecsóba is kapni.
  2. OrrszőrnyíróOrrszőrnyíró, orrszőrvágó, fülszőrvágó (elektromos) | KütyüBazár.hu - Minden napra új ötletSzintén Tecsó!

 

 

Jó vásárlást!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Niedermüller meghirdette: ha hatalomra jutnak, kiirtják a nemzeti oktatást

Agyhalál – Kamu Geri Kínával diplomáciai ámokfutásba kezdett