in ,

Kálmán Olga után Dömötör Csaba is megmutatta, milyen fenyegető üzeneteket kap – A hatóságok egyelőre hivatalból sem nyomoznak – Teljes a csend

Beérett a baloldali politika

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint ugyanakkor az ilyen verbális ámokfutások egyenes következményei annak, hogy „a baloldal jó ideje a provokációt és a létező legsúlyosabb jelzőket tette saját politikája középpontjába”.

 

Ahogy beszámoltunk róla, Kálmán Olga a rendőrséghez fordult, miután őt és a családját fenyegető üzenetet kapott. Most Dömötör Csaba szintén közösségi oldalán tett közzé fotót arról, milyen üzeneteket kap.

Mint írja, a képen egy hevenyészett gyűjtés található az oldalára érkező gyalázkodásokból.

„Van itt minden, a lámpavastól a kötélig. Tényleg minden. A családtagoknak szánt fenyegetéseket szándékosan kihagytam” – írja a politikus. Szerinte az internetes hangnem ilyen jellegű eldurvulása a magyar politika szomorú jelensége. Feljelentést tenni nem szokott, mert ha minden ilyen üzenet után megtenné, akkor „rámenne az egész nap”.

„Arra azért szeretném felhívni Kálmán Olga figyelmét, hogy az ilyen és ehhez hasonló verbális ámokfutások egyenes következményei annak, hogy a baloldal jó ideje a provokációt és a létező legsúlyosabb jelzőket tette saját politikája középpontjába. Az, hogy ezt egy Facebook-buborékban zajló rosszul felfogott lájkverseny miatt teszik, vagy egyéb mondandó híján, végülis mindegy” – írja Dömötör.

 

 

(vadhajtasok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Bayer: ha versenyeznénk, ki kapja a legtöbb fenyegetést, dobogós lennék

Fujjjjj! Ennivalóként forgalmazható a lisztkukac az Európai Unióban