in ,

Jurák Kata – Szél Bernadett múltja árnyékban maradt

Kavar a ballib média

Erőteljes csúsztatással próbálja elterelni a figyelmet Szél Bernadett pszichoszektás múltjáról az a balliberális média, amely Schiffer András facebookos bejegyzését lovagolja meg annak érdekében, hogy hiteltelenné tegye a Magyar Idők által leírtakat.

A Sorost publicistaként is megfuttató HVG-nek bizonyára csak véletlenül kerülte el a figyelmét az a tény, hogy a cikkben leírtakat egyetlen szóval sem vonta kétségbe az LMP alapítója, így Szél pszichoszektás múltját sem cáfolta.

Schiffer András csupán azt közölte, hogy „a TASZ akkori ügyvivői testületi döntése alapján vállaltam el pl. 2007 decemberében Orbán Viktor képviseletét is. Amióta internet van, nyilvános, hogy a TASZ Soros-támogatásokat kapott és kap. Tehát, igen, Magyarország jelenlegi miniszterelnökét Soros-pénzből képviseltem.”

Ezzel a kijelentéssel pedig az a probléma, hogy Soros szabadságjogokért küzdő, demokráciát védő szervezeteinek társadalomromboló hatására nem 2007-ben, csupán az utóbbi években derült fény, a nagylelkű milliárdos támogatását ugyanis igyekeztek a végsőkig tagadni.

Meg is lepődtünk volna, ha a HVG érdemben cáfolta volna a Magyar Idők állításait.

Válaszukból mindössze egy jó kis Orbánozásra tellett.

Mást úgysem tudnak.
(Jurák Kata, magyaridok.hu)

Hülyék 2018 – Árulással vádolja az MSZP-Párbeszéd miniszterelnökjelöltjét Sallai R. Benedek

NEM STADION! – Hatmilliárd forint jut Pest megyei egészségügyi intézmények fejlesztésére